Tehtiin pikainen piipahdus Tukholmaan. Lähtö oli Itsenäisyyspäivanä ja paluu sitten seuraavana tiistaina. Siellä oli ihan yhtä harmaa ja märkä sää kuin täällä meilläkin ollut viimeaikoina, tosin nyt taitaa jo olla aste pakkasen puolella.

Tiistaina käytiin teatterissa katsomassa Anna-Leena Härkösen Ei kiitos. Tykättiin kumpikin vaikka teksti oli jokseenkin roisia (mutta aiheeseen liittyen ei oikein muuta olis voinut ollakkaan olematta uskottava).

Tänään vuorossa taas teatteri-ilta ja Viulunsoittaja katolla. Sitten alkaa joulukin jo pikkuhiljaa painaa päälle... Mieheni lahja on jo hoidossa ja millään en malttaisi odottaa sen kanssa jouluun asti vaikkakin itse lahjan toimeenpanoa tarttee sitten odotella kesään... ;D Kerron joulun jälkeen lisää.

Meillä ei ole koristeltu joulua varten. Itse henk koht koen sen tarpeettomaksi, yksi kynttelikkö on esillä ja pihapuussa valoverkko mutta itse kutsuisin sitä talvivaloksi, en niinkään joulusellaiseksi. Sitäpaitsi mitä sitä joulua juhlimaan kun ydinperheen kaikki on töissä niin ei kannata. Taidan keskittyä vaan että saadaan kunnon jouluruuat aikaiseksi ja onhan sitä siinäkin.