Tulipa sitten pitkästä aikaa katsottua Bollywood elokuva. Juuri tämän valitsin koska pääosassa, tai pitäisikö sanoa pääosissa oli Shah Rukh Khan ja siitä on luvattoman pitkä aika kun häntä olen elokuvassa katsellut.

Eli elokuvana Duplicate (1998), tämän ostin kesäkuun reissullani Intiasta. Filmin kesto 2h 38min. Pääosissa Shah Rukh Khan, Juhi Chawala ja Sonali Bendre.

Kopioin tähän lyhyen selostuksen juonen kulusta, koska laiskottaa liikaa, enkä millään haluaisi alkaa selittämää... (nolo). 

Duplicate is essentially a movie about two men, one good and one bad but who coincidentally have the same face.
Babloo (Shah Rukh Khan) is basically a daydreamer and aspires to a chef on international repute. Manu Dada (Shah Rukh Khan) on the other hand is a ruthless criminal on the run.

Babloo is in love with Sonia (Juhi Chawala) and Manu romances with Lilly (Sonali Bendre). The two (Babloo and Manu) meet some how and switch places. So Manu takes over Babloo's life. Will Babloo defeat Manu? And what happens to Manu? To find out, watch DUPLICATE.

Omana mielipiteenäni voisin sanoa, että ihan katsottava elokuva. No ihan Shah Rukhinkin takia, mutta juoni soljui mukavasti eteenpäin. Toki oli kohtia, joissa mietin roolihahmojen hölmöyttä, mutta sehän kuuluu Bollywood elokuvien perusominaisuuksiin lähes joka filmissä... ;o)

Filmissä menin itsekkin kai pariin kertaan sekaisin, kumpi on hyvis ja kumpi pahis, mutta ei se loppupeleissä haitannut.

Ampumisen ja "räiskinnän" tasoitti hölmönoloisen, mutta hyväsydämisen Bablun kohkaamiset. Kyyneleet Bablun silmissä olivat niin herkkiä... hmm, näytti hyvältä jos nyt kyyneleet voivat näyttää hyvältä (kuuluivat siihen kohtaan kyllä vaikka en sanoisi että kohta olisi ollut mitenkään erikoisen hyvä). Rakkautta nyt TIETYSTI oli mukana ja sitä musiikkia. Muutama biisi jäi soimaan mieleen ainakin nyt hetkeksi. Ei mikään aivoja räjäyttävä elokuva, mutta ihan hyvää ajankulua, ei paha.

DVDcover_Duplicate.jpg   sonali-shahrukh.jpg

 dupli6.jpg