14.02.2010 Sunnuntai

Valantine's Day! Ja sen täällä on kyllä huomannut koko lomamme ajan. Kaikki kaupat pursuaa Valentine-kamaa ja sitä on vaikka mihin lähtöön. Tämä on tärkeä päivä amerikkalaisille.

Meillä on lähtö kohti Miamia edessä tänään. Yövymme jossain, ei vielä tietoa missä, lähellä Miamia jotta pääsemme Ranjin kanssa huomenna puoleksipäiväksi Miamin lentokentälle, kone kohti Helsinkiä nousee kolmen maissa.

       Matkalla takaisin itärannikkoa kohti pysähdyimme ihailemaan appelsiiniviljelmiä

        Tämä doggi jos kuka on tottunut matkustamaan autossa, nyt jo takana sadoittain kilometrejä ja ennen Suomeentuloa autokilometrejä oli jo reilusti toista tuhatta...

Saavuimme iltapäivän aikana Palm Beachiin ja Fort Lauderdaleen ja sitten etsittiin sekä Tiinan tuttua vuosien takaa että majoitusta seuraavaksi yöksi...

        Täällä oli kolme kansainvälistä lentokenttää suht lyhyin välimatkoin eli koneita nousi ja laski alvariinsa

        Eräs puu Palm Beachin alueella

        Keltaisia koululaisbusseja näkee myös melko monessa jenkkileffassa

         Suomi Bulevardi Fort Lauderdalessa

      Tällä alueella täytyi olla (ja olikin) paljon suomalaisia...

Päivä päättyi iltaan kuten normaalia ;) Me löysimme lopulta yöpaikan monen tunnin etsinnän jälkeen Fort Lauderdalen Red Roofista. Paikasta ei ole kuvia mutta se oli ison ketjun iso ja yksinkertainen hotelli. Saimme Ranjinb kanssa viettää viimeisen Ameriikan yömme pieni nätti koiravaava välissämme ja uni maistui matkustelupäivän päätteeksi oikein hyvin.