Tänään on sen verran lämmin päivä, etten ole saanut aikaiseksi ainakaan mitään tarpeellista. Tai eipä kai noita hommia ole rästiinkään jäänyt, että sinänsä ei lainkaan huono asia tämä laiskuus tälle päivälle =o) Kyllä kesällä saa kuuma ollakkin.

Tänään otin Hipun eli Hipsiksen terassille ensimmäistä kertaa. Oikein kunnolla ollaan pihalla  kyllä oltu, mutta terassia en ole pitänyt kovin tärkeänä tutustumispaikkana, ettei pentu opi sinne pyytämään tai jopa karkaamaan ovea avatessa. Isommat eivät yritä ja toivon Hipun oppivan saman tyylin.

Niin, pentua siis kutsutaan nykyään nimellä Hippu tai Hipsis. Tässä tuli siis julki sekin, eli nyt pentu ei enää "virallisesti" ole Pentu. Reilun viikon aikana kissa on jo alkanut tuntemaan nimeään (toiveajatteluako...?), tai ainakin silloin kun sattuu päättämään niin ;o)

Nimi Hippu juontaa siitä, että Pyhällä Birmalla tulee aikuisena olla sellainen kullanhohteen oloinen väri karvassaan (niissä kohdin, missä ei ole naamioväritystä tai vitivalkoisia sukkia) ja kaikkihan ovat kuulleet kultahipuista. Hippu kuvaa minun mielessäni myös pientä ja kissa on edelleen aika pieni, niin olkoon sitä lopun elämäänsä vielä nimessäänkin. Hippu nimestä taas muotoitui lemppari Hipsis. No tuota kissaa kyllä kuvaa myös sana Hipsis, käsittäköön kukakin sen sitten miten haluaa. Tässä selitystä nimelle ja sitten niihin terassikuviin.

814380.jpg  Jaahas, ja mikäs se tämä paikka on? No eipä vaikuta kauheen ihmeelliseltä...

814381.jpg   Hohhoijakkaa, päikkäreiden aika.

814371.jpg