Ois kyllä syytä välillä kirjoittaa jostain muustakin kun kissanpennusta... mutta minkäs teen kun uusi tulokas on nyt niin "pinnalla" ajatuksissa ja koko arjessa, että siitä vaan tulee automaattisesti kirjoiteltua. Korjaan kyllä asian jossain vaiheessa.

Tänään olis tarkoitus alkaa treenaamaan valjaissa oloa. Ellei totuta nyt, on aikalailla turhaa touhua myöhemmin. Tai jos ei turhaa, niin ainakin paljon hankalampaa.

Mikrohiekka pissavadissa aiheuttaa ylimääräistä työtä. Tosi hankala hiekka tottumattomalle ja alan sitäkin sekoitella pelletteihin niin ei tarvitse jatkossa ostella kahta eri ainetta vateihin. Jaa miksi mikrohiekka on mun mielestä hankalaa ja työllistävää? Se pentele on niin hienorakeista, että se kulkeutuu tassuissa  ihan minne vaan ja kauas vessastakin. No vessan lattia on kokoajan täynnänsä pienen pientä hiekanjyvää vaikka pissavadissa onkin sisäänpäin kääntyvät reunat. Tuntuu tosi epämiellyttävältä paljaisiin varpaisiin saati sitten syksymmällä sukkien pohjissa. Vaihtoon vaan. Vaikka luulen ettei ole ongelmaa, sillä pentu käy jo nyt kakilla siinä ritilävessassa, jossa on pellettejä. Tai siis oletan, en ole nähnyt mutta niin pikkuruisia kakkoja ei isommat kissat tee... Mielenkiintoista, eikö...

Tiitu jatkaa edelleen murinaa -huoh-, lopettais jo. Tänään kyllä taas meni haistelemaan pentua, mutta pelkää sitä edelleen. Että voi iso kissa olla höppänä. Pentu keksi tänään osaavansa hypätä sänkyyn, kehitys on valtavan nopeaa tässä vaiheessa ja jo nyt kaipaan tätä pentuaikaa, joka on liian pian ohi.

789046.jpg