Nyt en kyllä aio katsoa yhtään Bollywood leffaa hetkeen... niin monta olen katsonut lyhyen ajan sisään, että saapi olla taukoa hetken aikaa. No, ehkä sentään Intiassa vois kerran käydä ihan teatterissa katsastamassa yhden... jos menee jotain mielenkiintoista!?

Zinda on elokuva, joka on lojunut hyllyssämme jo suhteellisen kauan ja aina olen laittanut sen syrjään ja valinnut jonkun toisen, yksi syy tähän saatta olla John Abraham... joku miehessä tökkii, enkä ole vielä nähnyt yhtään leffaa jossa hän olisi lyönyt itsensä läpi minun silmissäni. On väitetty että hän olisi se hyvännäköinen poika, mutta kun minun mielestäni ei edes sitä... No, tänään valitsin elokuvan koska se on suhteellisen lyhyt, alle 2 tuntia ja viime yön vähien unten jälkeen en jaksanut keskittyä mihinkään pitkäkestoiseen. Joskus tuntuu, että yli kolmen tunnin elokuva on ihan liian pitkä vaikkei olisi väsynytkään... Olen kai liian malttamaton jaksaakseni istua telkkarin edessä niin kauan ja toinen syy tietty on silmieni vajaa kunto, ei vaan jaksa niin kauaa.

Zinda (2006) käännös englanniksi sanakirjan mukaa kuuluu alive, kertoo Balajeet Roysta (Sanjay Dutt) joka siepataan ja suljetaan yksinään pimeään huoneeseen, omaan vankilaansa. Hän ei tiedä kuka niin teki tai miksi. Hän ei myöskään ymmärrä miksi hänet yht'äkkiä vapautetaan 14 vuotta myöhemmin. Siitä alkaa yritys löytää vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihinkin, aikaa tähän tehtävään hänelle annetaan 4 päivää. Muissa rooleissa Sanjayn ja Johnin lisäksi on mm. Lara Dutta ja Celina Jaitley.

Mitä itse mietin elokuvan nähtyäni? Nyt riitti toiminta, tappelut, tappamiset ja hakkaamiset! Seuraavalla kerralla haluan nähdä jonkun yltiöromanttisen tarinan, joka on niin makea että tarttuu suupieliin... Ihan totta, en jaksa kommentoida kummempia, sillä ihan oikeesti ei halua nähdä lisää tätä lajia vähään aikaan, edellisessäkin katsomassani oli väkivaltaa. Mutta asiaan mennäkseni, ei se mikään maailman huonoin elokuva toki ollut. Mutta elokuva ei muutenkaan ollut tyypillistä Bollywood tyyliä ja mielialani ei vaan ollut tällä kertaa sopiva tähän elokuvaan eli palaan asiaan kun katson tämän joskus toiste uudemman kerran. 

   zinda5P.jpg      

Ja näyttää muuten pahasti siltä, että tänäkin yönä unet jää kohtuu vähiin, yökukkuja toimii...