Päivä alkoi mukavalla yllärillä, saatiin postin mukana asuntomme myyjältä kaksi vapaalippua uuteen elokuvateatteriimme. Me käydään tooosi harvoin elokuvissa, mutta nyt vois jopa olla ihan kiva piristys syksyn pimeneviin ja kylmeneviin iltoihin toi elokuvateatterivisiitti. Mahtaakohan siellä ees pyöriä mitä...?

Edellisen kirjoitukseni kommenteissa kirjoitin kissani karvatupsuista varpaiden välissä. Otin niistä sitten kuvan oikein, vaikka ne näyttää tossa kuvassa kyllä todellisuutta lyhyemmiltä. Kuvasarjan tarkoituksena kuitenkin ilmentää sitä, että näistä kavereista karvaa tosiaan irtoaa ihan kiitettävästi. (Kandeiskohan ostaa kuivausrumpu? Olen kuullut että sillä irtoaa vaatteista kissankarvat hyvin... kellä kokemusta, sen kertokoon minullekkin.)

986966.jpg    Tässä Tiitu, kaikista karvaisin tapaus. Tytön turkki on pörröinen kuin kuin mikä, muttei onneksi takkuuntuvaa laatua.

986964.jpg   Varvastupsuja

986960.jpg   Tämä on tupsuista mojovin ;o) tosi liukkaat laminaatilla jos kissa innostuu koheltamaan.

986962.jpg   Laati vanha herra pian 17vee. Turkki on jo ohentunut iän karttuessa ja alkaa takkuuntumaan vuosi vuodelta helpommin

986969.jpg   Hipsis, meidän pikkumies. Karva helppohoitoista ja sitä irtoaa ilmeisesti vain olkkarin mattoon!? (ainakin imuroidessa suuttimen harjasosa täynnä vaaleaa ja pehmeähköä karvaa.Hipulla kissoistamme lyhin karva ainakin vielä tällä hetkellä.

986958.jpg   Sukkiin on tullut väriä lisää, harmikseni kameran salama saa sen hukkumaan.