23.6.2007 lauantai

Suomessa on juhannusviikonloppu! Ja Meijulla synttärit.

Tänään saimme nukkua ruhtinaallisen pitkään eli 9.15 asti. Tosin yöunia haittasivat eilen otetut laksatiivit (otin yötä vasten vielä kaksi kappaletta) ja sain nuosta vessaan pari kertaa, muuten masu velloi ja piti ihme kurnutusta...

Aamupäivällä lähdettiin keskustaan. Matkalla poikettiin moikkaamaan Johnin äitiä ja joimme kupilliset teetä samalla katsoen Johnin pikkuveljen kihlajais- ja häävideot. Video oli tosi pitkä ja vatsa alkoi teen jälkeen muistuttelemaan eilisistä laksatiiveistä, onneksi oli veski lähellä sillä keskustassa ois käyny luultavasti köpelösti... Mutta pienistä ei lannistuta, lähdimme siitä sitten kuitenkin vielä keskustaan.

Keskustassa metsästimme Bollywoodsoittoääniä kännykkään, mikä osottautui kuvittelemaani hankalammaksi hommaksi mutta onnistui kuitenkin lopulta. Sitten ostettiin kotiintuomisiksi niitä steel lautasia, mitä näkee jokaisessa intialaisessa kodissa. Minusta ne astiat ovat kauniita ja kotona onkin jo aika keräelmä kaikenlaista.

Paluumatkalla poikettiin Ranjin äidin veljen perheen luona. Piti olla pikavisiitti, mutta toisin kävi. Meidät syötettiin ja kun piti lähteä takas alkoi samaan aikaan sekä jumalaton kaatosade että mahan mourinta. Ruoka siellä protestoi ja piti mennä hotelli helpotukseen. Loppupäivän aikana en sitten enää uskaltanut syödä mitään mutta join kaksi litraa mangomehua, jostain piti energiaa hankkia. Ja se sade... ei saatu rikshaa mistään. Ulkona ei liikkunut ristin sielua sitten millään pelillä. Kello oli muuten jo yli viisi ja se oli päivän ensimmäinen sade. Muuten tänään ollut ihanan aurinkoinen päivä ja saanut nautiskella ulkona kävelystä ilman sontikkaa. Noin tunti meni sateen lauhtumista odotellessa.

Tänään järjestimme tytöille tanssikilpailut ja samat uudet vaatteet olivat taas kova sana. Devika tanssi Fanaan musiikin tahdissa pari kipaletta ja Aisukin tanssi hienosti, tosin vähän kömpelömmin kuin neljä vuotta vanhempi sisarensa. Mutta kummatkin aivan varmasti paremmin kuin minä ikinä.

Dancing sisters Devika&Aiswarya

    705658.jpg Devika 705708.jpg

705777.jpg Aisu  705766.jpg

705730.jpg