ei siis ihan vielä, mutta pian.

Mikä siinä on, että aina on kaukokaipuu johonkin ja sitten kun johonkin on päässyt niin siitä huolimatta kotiin on kiva palata... Ei sillä että kiire olisi mutta aikanaan kuitenkin...

Muutaman viikon kuluttua lähdemma taas Intiaan, anoppilaan. Keralassa on kesäkuussa kunnon monsuunisateet eli nyt ei tarvitse veikkailla tuleeko juhannuksena vettä... sitä tulee AIVAN VARMASTI! ;)

Finnair on "mielenkiintoinen" lafka... Mumbain lentojen oli tarkoitus alkaa 18.6, mutta toisin tulee käymään... siirsivät aloitusajankohtaa viikolla eteenpäin. Ei siinä mitään muuten, mutta kun meidän piti lentää sillä koneella... Juu-u, no se on lennettävä sitten Delhiin ja se taas tarkoittaa, että matkustusaika kohteeseemme pitenee ja tulee yksi extralento lisää (inhoan lentokoneen laskua, se saa korvani jyskyttämään AINA...).  Asian hyvä puoli on se, että kolmen soiton jälkeen saimme Finnairin hoitamaan ja maksamaan tuon ylimääräisen lennon. Ensimmäinen virkailija, joka muutoksesta soitti ja ilmoitti meille, ei sitä jatkolentoa luvannut. Sitten häsättiin miehen siskon kanssa, joka kävi jo varaamassa meille sen lennon. Eilen kun olimme eläinlääkärissä rokotuttamassa Tiitua, soi miehen puhelin ja Finnairilta soitettiin. Tällä kertaa uutinen oli hyvä; he olivat varanneet meille lennon Delhistä Mumbaihin (pakko kiertää sitä kautta kun Mumbai-Kochi lento on jo maksettu aikaa sitten). Ranji yritti vielä intialaiseen tyyliinsä vongata meille hotellin Delhistä loppuyöksi, mutta siihen ei enää vastaantuloa riittänyt. Intialaisilla on tosiaankin tinkiminen varmaan joissain geeneissä ;) (luen jonkinlaiseksi tinkimiseksi tämän hotellikeskustelun). Onneksi takaisin päästään alkuperätsen suunnitelman mukaan.

Vielä on edessä paljon hoidettavaa ennen reissua. Sukua ja kavereita riittää joten tuliaisia olisi hankittava aika kasa, se on hyvä systeemi -kun mennessä on reput täynnä tuliaisia, niin takasintullessa on enempi tilaa shoppailuille... happy0080.gif (Shoppailu; iänikuinen riesa, jota varsinkin miehet "rakastavat...") Onneksi tällä kertaa ei niin vaatetta ja sen sellasta tarvitse paljoa kun ollaan perillä niin lyhyt aika. Mutta kissoille on hoidettava hoitopaikka, ystäväni Meiju on tässä asiassa ollut monta keertaa apunamme. Myös iso talo, jossa äitini asuu antaisi hyvät puitteet kissanhoidolle, katsotaan mitä järjestetään tällä kertaa. Vieraalle en mussukoitani antaisi, kun sitten olisi jatkuva huoli miten siellä pärjätään...

                                            first-luggage-l.jpg

Mutta on tässä vielä aikaa järjstellä. Sitä ennen on vielä tapahtumaa jos toista. Esimerkiksi huomenna ystävämme Syltin äidin 60vee juhlat... osaan jo ennustaa että niistä pirskeistä ei menoa tule puuttumaan...(kaikki jotka tuntevat itse Syltin ja perheen tietävät mitä tarkoitan... eräänlaista The Bold and The Beautiful meininkiä saattaa hyvinkin olla luvassa ;) ...). Tässä sitä koitan laittaa itseäni "henkisesti" valmiiksi noihin karkeloihin juu... Ja yksi murhe on se, että maanantaina vaihtuu palveluntarjoaja nettiin... saattapi tulla muutaman päivän mittainen katkos ettei pääse mihinkään tällä koneella... kauhistuttava ajatus. Aina silloin tarttis vaikka mitä kun ei voi... (sopii moneen asiaan tuokin).