Nyt on vissiin lähdettävä ensi kesänä Stadikalle... Hämmästyttävä tuo paljastus Jonin huumediilerimenneisyydestä, tästä miehestä niin harvoin mitään negatiivistä on kirjoitettu... Mutta ei haittaa, musiikki on siitä huolimatta niin ihanaa, pakko päästä kuunetelemaan ihan livenä, onnex Helsinkiin ei ole pitkä matkakaan eli sinne.

APBon Jovi esiintyy Helsingin stadionilla ensi kesänä.

Jon Bon Jovi tulee Suomeen!

1.11.2007 09:01

 Rocktähti Jon Bon Jovi konsertoi Helsingin stadionilla ensi kesänä. IS:n tietojen mukaan hänet tuo Suomeen promoottori Kalle Keskinen. Asiasta allekirjoitettiin sopimus viime viikolla.

Bon Jovi-yhtye piti jonkin aikaa taukoa kaulakuvansa Jonin keskittyessä soolouraansa, mutta nyt bändi on taas koossa. Uusi albumi Lost Highway ilmestyi viime kesänä ja nousi suoraan Yhdysvaltain listakärkeen. Bändin tunnetuimpia hittejä on Runaway, joka julkaistiin vuonna 1983.

45-vuotias Jon Bon Jovi, oikealta nimeltään John Francis Bongiovi, hämmästytti hiljattain kertomalla America's Best Life -lehdessä olleensa nuoruudessaan huumediileri.

Nykyisin tasapainoista perhe-elämää viettävä rocktähti on tuttu myös lukuisista elokuvista ja muun muassa Ally McBeal -sarjasta näyttelijänä.