Tyttöjenilta peruuntui kun ystävä estyi saapumasta, mutta värjäsin sitten itse hiukseni (mikä oli hankalaa mun hiusten pituuden vuoksi mutta onnistui kuitenkin) ja kävin saunassa. Kerrankin sai lekotella täydessä hiljaisuudessa saunan lauteilla pitkin pituuttaan vaikkakin jalat solmussa kun on niin pirun lyhyet lauteet jopa mulle (160cm, siis minä ei lauteet).

Mieheni veli palasi pari päivää sitten Intiasta ja sain tänään mieheni siskon lähettämät elokuun ja syyskuun Filmfare lehdet. Niitä sitten selailin saunan jälkeen ja siemailin teetä. Oikeestaan tommoset illat yksinään kotona on aika ihania toisinaan, saa viettää aikaa just niinkun haluu ottamatta ketään huomioon. Minä ainakin tarvitsen aikaa itselleni ja nautin sellaisesta, no en tietty jos aina pitäs olla yksin mutta eilen oli oiva tilaus sellaiseen ainakin. Ja jos valita tarttis, niin satavarmaan ennemmin yksin kotona kun jossain väenpaljoudessa, savusessa baarissa (ai niin, baareissa ei kuulemma saa enää polttaa...) kuuntelemassa kännisten jorinaa... ei oo mun lajini. Tosta baarien savuttomuudsta tuli muuten mieleen, että ihmekkös tuo sitten et ihmiset istuu edelleen terasseilla... tulee talvella helposti virtsarakontulehdus... ;o)

Ai niin, kiitokset Annille joka oli Porin Ässien 40vee karkeloissa, missä soitti mm Nipa Näymann (Neumann, Dingo), Yö, Jussi Hakulinen ym ym porirock osastoa. Pääsin Annin kännyn kautta kuuntelemaan livenä neljää eri biisiä illan aikana (Annilla on tapana soittaa kun tulee hyvä biisi ja antaa linjan roikkua auki hetken aikaa). Jussi Hakulisen laulama Hän tanssi kanssa enkeleiden jäi parhaiten mieleen, johtuikohan siitä että se kuului kaikista selvimmin!?   

Hän tanssi kanssa enkeleiden
Singleltä Hän tanssi kanssa enkeleiden

Sanat: Jussi Hakulinen

Hän tanssi kanssa enkeleiden,
tanssi pienen tanssin
vaan tiedän, etten koskaan voi häntä unohtaa

Palat pienet nuo edessäni nään,
joita paikoilleen en saanut milloinkaan
Sen jo tiedän miten synnytään
ja miten täältä lähdetään
vaan tärkeintä en tiedä kuitenkaan

Kun suljen silmät niin hän on täällä taas
ja taas voin nähdä jokaisen askeleen
Voin nähdä, voin elää ja voin unohtaa,
voin tuntea sen kaiken uudelleen

Kun hän vain tanssi kanssa enkeleiden
tanssi pienen tanssin,
lähti näytöksensä jälkeen kuin tulen liekki vaan
Hän tanssi kanssa enkeleiden vain yhden valssin,
vaan tiedän, etten koskaan voi nähdä kauniimpaa

Suuret kellot asemien hiljaisten,
niitä ihminen ei osaa pysäyttää.
Ja viimeiset tilit kun maksetaan,
mistä tietää kuinka paljon käteen jää

Kun hän vain tanssi kanssa enkeleiden
tanssi pienen tanssin,
lähti näytöksensä jälkeen kuin tulenliekki vaan
Hän tanssi kanssa enkeleiden vain yhden valssin,
vaan tiedän, etten koskaan voi nähdä kauniimpaa

Kun suljen silmät niin hän on täällä taas...

Kun hän vain tanssi kanssa enkeleiden...

Hän tanssi kanssa enkeleiden... 886338.jpg  Tämä kuva on joskus 80-luvulta (löytyi albumistani) rockfutisottelusta Pori-Tampere. Tuosta vaaleasta Jussin karvapehkosta ei voi erehtyä. Hee, ketäs muita tunnistatte?