Nostan tätä tekstia aina uudelleen ylöspäin, sillä tunnen suurta mielihyvää nähdessäni tämän karvaisen kaverin (jos joku ihmettelee). Kivempaa tulla omille sivuille kun ensimmäinen moikkaaja on tämä kauan (liiankin pitkään) odotettu perheenjäsen.

LISÄSIN OIKEAAN SIVUPALKKIIN LASKURIN! Nyt ei tartte itse enää laskea päiviä milloin hän saapuu kotiin. ;o)  Tee oma laskuri, klikkaa tästä!

Tässä meidän suloinen sinisilmämme Omni-poika. Tai siis ei se vielä ole meidän, kun ei olla maksettu kokonaan, mutta varausmaksu jokatapauksessa suoritettu että onhan se melkein meidän...

723822.jpg

723830.jpg Poju itse ja tuleva emäntä eli minä.

<?xml:namespace prefix = v ns = "urn:schemas-microsoft-com:vml" />Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa... Siinä minä istuin tyytyväisenä Tamus kissalan keittiön lattialla ja leikin näiden pienokaisten kanssa, en olisi millään malttanut kotiinkaan lähteä. Monet terävät naskalihampaat maistelivat sormiani ja kyllä, se oli nautintoa! Omnilla on kolme veljeä ja yksi sisko ja kun nämä taaperot mennävipelsivät, oli se ihanaa katseltavaa. Tahtoo saada pojan pian kotiin, päiviä on vielä jäljellä 23 ja sitten haemme hänet. Mitähän mahtaa Laati ja Tiitu olla mieltä uudesta kissaystävästä?