Lopultakin sain aikaiseksi siirtää uuden kotimme kuvia tännekkin... Aloitampa esittelyn heti ilöman turhia puheita.

1235966.jpgTästä astutaan meille sisään. Tuon edustan aion tyhjentää jahka saan takapihalle terassille uuden katoksen eli kesemmällä varmaan...

1235967.jpg  Meisän takapiha terassin ovelta kuvattuba. Vasemmalle jää kolme marjapensasta, omppupuu näkyykin, mutta ton kuusen sais kyllä hävittää...

1235963.jpg  Olohuonetta ennen muuttoa...

1235968.jpg ...ja muuton jälkeen. Oikealle jää telkkutaso ja seinän toiselle puolen keittiö. (taulut ym ei ole vielä löytäneet oikeita paikkojaan ja tuohon tarttee hankkin joku kiva lampunvarjostin...)

1235965.jpg  Keittiö ennen muuttoa...

1235971.jpg ...ja muuton jälkeen. Verhot odottaa vielä ostajaansa Intiassa, mutta sälekaihtimilla on pärjänny kivasti siihen asti.  Oikealta pääsee kodinhoitohuoneeseen ja saunaan.

1235976.jpg Pikkiriikkinen kodinhoitohuone, josta ovi takapihalle

1235973.jpg  Eteinen, intialaisen muistilappulokerikon vasemmalla puolen on pieni vessa. Ovi joka näkyy on työ/vierashuoneeseen, joka tällä hetkellä on edelleen suht piukassa laatikoita. Peilin takaa menee ovi makkariimme. En nähnyt tarpeelliseksi kuvata näitä makuuhuoneita sen tarkemmin. Meidän makuuhuoneessa on myös vaatehuone.

Mitään remppaa meidän ei tarvinnut tehdä, kaikki pinnat oli hyvässä kunnossa ja rempattu pari vuotta sitten. Lattiat on tammiparkettia, mutta makuuhuoneissa muovimattoa. Ensikesänä ajattelimme asentaa laminaatit kumpaankin makuuhuoneeseen. Tämmöinen tämä nyt sitten on. Rakastan avaruutta, jota nyt saimme, sitä ei edellisessä kodissamme ollut. Muutenkin tykkään tästä paikasta tosi paljon, tulis vaan pian kesä ja pääsisin nauttimaan omasta pienestä takapihastamme ja sen annista. Ai niin, vaikka keskustaan on matkaa jotain 3,5km, niin etuovemme edestä aukeaa jonkinkokoinen pelto (jonka toisella puolen on mieheni työpaikka).