Jotain iloisempaa tämän surupäivän keskelle. Ranji toi mulle muutama viikko sitten Intian tuliaisina Om Shanti Om cdn ja nyt ollaan kuunneltu sitä jo useaankin otteeseen. Ensikuulemalta ajattelin, että mikä ihmeen poppilevy tää oikein on!? Useat bollywoodelokuvien musiikit on ainakin mulle sellasia, etten pääse niihin eka kuulemalla sisään.

Cd;ssä on 12 laulua, ja niistä viisi viimeistä ois mun puolesta saanut jättää tyystin pois. Viisi viimeistä siis on sitä poppiosastoa, kaikki remixejä alun kahdeksasta laulusta, täytekamaa siis... On remix, on rainbowmix, on medleymix, on the dark side mix... Kysyn vaan että MIX???

No mutta alku on enemmän kuin kuunneltavaa musiikkia. En nyt lähde arvioimaan jokaista kipaletta erikseen, mutta suosikeikseni ovat nousseet tällä hetkellä ainakin Main Agar Kahoon ja Dastaan-E-Om Shanti Om. Ei muissakaan tosiaan ole valittamista ennen mixejä (en vaan voi tykätä konemusiikista, alkaa päässä jyskyttään ikävästi).. Lista cd;n lauluista alla.

Ajab Si <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Dard - E - Disco    

Deewangi Deewangi  

Main Agar Kahoon 

Jag Soona Soona Lage

Dhoom Taana

Dastaan - E - Om Shanti Om  

Dard - E - Disco [Remix] 

Deewangi [Rainbow Mix]  

Om Shanti Om [Medley Mix]  

Dastaan [The Dark Side Mix]  

<?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Om Shanti Om [Theme Music]

61fjNmIEVEL._SS500_.jpg
Ai niin, cd;n sisällä seuraa posteri elokuvasta ja vihkonen täynnänsä ihania kuvia.Ja texti Not for sale in Germany, Austria and Switzerland...