04,02,2010 Torstai

Taas shoppailupäivä! En mä oikeestaan mitään ostanu kun en tartte mitään mutta kauppoja kierrettiin huolella ;)

Käytiin ihan jumalattoman kokoisessa eläinkaupassa. Siellä oli hyllykaupalla kaikkea kivaa ja sieltä kyllä ostin jotain pientä ja oisin voinu ostaa vaikka ja mitä mutta joku järki pitää touhussa mukana olla ;D Ei siis päässy mopo karkaamaan käsistä vaikka mieli ois kyllä tehty, mitä sitä kieltämään.

Kaupassa myytiin myös eläimiä. Niitä oli häkeissä rivissä ja vaikka häkki ei ole eläimelle mitenkään oikea paikka (en nyt kirjoita jyrsijöistä) niin eläinlasten kokoon nähden niillä oli suht kivasti kyllä liikkumatilaa ja mikä parasta siellä kävi ihmisiä rapsuttelemassa niitä lapsosia. Minäkin otin vuorollaan kaksi pientä Chihuahuavauvaa kanssani loosin lattialle leikkimään ja rapsuteltavaksi. Mä haluun sinne töihin! Kokopäiväiseksi eläinten rapsuttelijaksi vaikka ruokapalkalla... eiku hyväntekeväisyystyönä mä sitä voisin tehdä. Ai että ne oli suloisia vauvoja ♥♥♥. (En rupee eläintenmyyntiä tälläisissä kaupoissa kritisoimaan vaikka en sitä hyväksykkään, maassa maan tavalla. Onneksi kaikki näytti hyvinvoivilta ja niistä pidettiin huolta) Eläinkaupassa oli myös koirien trimmauslinja. Siinä trimmattiin asiakkaiden sinne tuomia eläimiä.

       Pikkudoggeja rivissä ja väsyinä ruokailun jälkeen

    Täää Pöppiäinen oli ihan älysöpö ja sulonen luonne. so tiny...

Elukkakaupasta lähdimme taas liikenteeseen yleisen kiertelyn merkeissä ja eksyimme dollarikauppaan, kaikki siis mitä siellä myytiin maksoi vain yhden dollarin. Ikänäkö vaivaa, ostin lukulasit... ;D, niin ja jotain muutakin pientä, sellaista mitä ei lasketa... Käytiin myös syömässä ja otin salaatin sillä en tuntenut itseäni kovinkaan nälkäiseksi edellisen illan chihuvaavan kokoisen pihvin jälkeen. Mitä sain eteeni? Aivan järkyttävän kokoisen (suuren) salaattiannoksen. Ei sitä jaksanut edes syödä, varmaan puolet otin mukaani ja ripsin sitä sitten autossa pitkin päivää. Hyvää se oli kuin mikä, vastaavan rapsakoihin salaatinlehtiin en ole ikäni aikani törmännyt missään. Poikkesimme myös Jonathanilla, Tinaan pojalla pikavisiitillä.

Illalla menimme syömään amishien ravintolaan. Voi taivas mitä annoksia. Jos mahdollista niin ne oli vielä suurempia kuin siellä normiraflassa aiemmin. Itse valitsin meatloaf with corn and potatocake ja tietty reilut puolet pyysin siitä pakettiin ja mukaanotettavaksi syömisen jälkeen. Ravintolan kuuluisuus oli erilaiset pie-piiraat. No ne vasta isoja olikin (ei enää mitään uutta...) Tilasin chocolate-peanutpie;n. Oh my että oli hyvvää!!! Eikä varmaan tarttis tätäkään kertoa mutta... en jaksanut syödä sitä, otin mukaan ja sitä söin iltaisin huoneessa vielä kahden seuraavan päivän ajan ja silti oli pakko laittaa vielä pala roskiinkin...

    Different pies, noi oli läpimitaltaan sellasia 15-20 senttisiä

      Tosi mukava amish-tarjoilijatyttökin istahti seuraamme kuvan ajaksi

Sinänsä hassua etten ollut kirjoittanut matkapäivikseeni mitään, mutta huomasin kuvajärjestyksestäni että oltiinpa me tänään poikettu myös Siesta Key;ssä. Alla muutama kuva sieltä

        Vaaleaa puuterihiekkaa Siesta Keyssä...

              .......ja pilviä