Jottei mene blogin päivitykset liikaa Big Brother painotteisiksi, niin laitampa vaihteeki -yllätys yllätys- kuvia Hipsiksetä.

896916.jpg

896929.jpg

Alkaa olla pikkuhiljaa varmaan kelien puolesta viimeisiä päiviä kun päästään terassille nauttimaan iltapäivän auringonsäteistä. Kutiaakohan sillä hampaat/ikenet kun pitää kaikkea pureskella vai onko vaan kissan luonteelle tyypillistä uteliaisuutta kun kaikkea pitää maistella!?

Pyhistä Birmoista aina kirjoitetaan kuinka sosiaalisia ja ihmisrakkaita ne on. Se pitää kyllä paikkansa, joskus vähän liikaakin... Tänään kun pesin vessaa ja lattia oli märkänään vedestä ja pesuaineesta, niin Hipsis oli sitä mieltä, että auttamaan pitäisi päästä. No auttaminen oli kaukana ja minä yritin pitää kissaa niin kauan kaukana kun saan lattian huudottua. Ei ollutkaan ihan helppo juttu. Tämä kissa haluaa osallistua kaikkeen muuhun paitsi imuroimiseen, silloin ei kissaa näy mailla halmeilla. Joskus syödessä harmittaa kun kissa änkee syliin, mutta minkäs teet. Ei sitä viitsi poiskaan heittää kun mitään pahaa ei ole tekemässä. Mutta jos emäntä tai isäntä on ollut huolimaton ja unohtanut margariinipurkin avonaisena pöytään, saa olla ihan varma että siitä löytää kissan kielenjäljet...