Olen kyllästynyt siihen, etta jokaikinen kerta matkalle lähtiessään kuvittelee ottavansa vain sen todella tarpeellisen mukaan ja silti palatessa kotiin huomaa kuinka paljon turhaa on matkustanut mukana. Nyt ihan oikeesti ajattelin toteuttaa periaatteen "vain todelle tarvittava mukaan". Ja miten sen sitten toteutan?

Eilen sain kuningasajatuksen, kaiken mukaan lähtevän on pakko mahtua käsimatkatavaralaukkuun. Mulla on siis sellanen perässä vedettävä käsitavarapakaasi. Aamulla aloin toteuttamaan sen täyttämistä. On fakta ettei se riitä paluumatkalla eli sisällöstä puolet täytti piukkaan kasaan kiedottu kevytrinkka (siis ilman niitä kovia osia joita tavallisessa rinkassa on). Toiseen puoleen mahtui yhdet kengät, muutama vaihtovaate ja lääkkeet sekä hygieniatuotteet. Nyt olen onnellinen, uskoisin että tällä kertaa mulla ei oo liikaa tavaraa mukana matkalla.

Intia on siitä hyvä matkakohde, että jos paikanpäällä huomaa että jotain tarvitsee erikoisen paljon, niin sen ostaminen on suht edullista. Tällä kertaa tingin painavalla kädellä mukaani lähtevistä vaatteista. Ne ei paljoo Intiassa maksa jos jotain uupuu omista pakaaseista. Kerron sitten palattuani oliko yhä tälläkin kertaa jotain ylimäärästä mukana.

1233794.jpg Tässä laukkuni, Tiitu-kissa ei tule mukaan ;o)