We are back! Mökkeily siis ohi tältä viikolta, mutta toivottavasti ei vielä kuitenkaan koko kesältä. Vaikka mökillä on ihanaa, tuntuu silti hyvältä palata takaisin "sivistyksen" pariin... tarkoittaa näitä kaikkia kodinkoneita, joita nykyajan ihminen on tottunut arjessaan käyttämään. Vaikka ei meillä kotona astianpesukonetta ole, enkä sellaista haluakkaan. Tai nyt valehtelen sumeilematta, onhan meillä semmonen pöytämalli mutta en käytä sitä ja se on asennettu kaappiin eli olen unohtanut koko masiinan olemassaolon ;o)

Kissan kanssa oli helppoa mökillä vaikka tällä kertaa kyseessä olikin tämä pieni pentu. Viihtyi niin sisällä kuin valjaissa pihallakin. Itseasiassa tämä pentu viihtyy ilmeisesti missä vaan, kunhan saa olla ihmisten seurassa. Mutta kuljetushäkissään se ei viihdy. Ajattelee kuljetuksen suljetussa tilassa ilmeisesti olevan jonkinlaista vapaudenriistoa ja huutaa yhtämenoa niin kauan kun siellä häkissä on. Hiljenee samalla sekunnilla kun pääsee pois sieltä... Pakko se kuitenkin on totuttaa matkustamaan suljetussakin tilassa. Ei kissaa voi vapaana autossa pitää ellei ole kuin kuski paikalla kissan lisäksi, tiedä millaisia vaaratilanteita saataisi syntyä...

797671.jpg Pojjaat ottaa rennosti möksällä

Aivan ihana kesäinen ilma lopultakin. Voi kun tämä vaan jatkuisi ja jatkuisi ja jatkuisi ja...  eternal summer! Toiveajattelua joo, mutta kuka kieltää!? Eilen makasin laiturilla ja niin auvoinen oli olo, että taisimpa jopa piipahtaa tirsamaassa. Ja kun koko päivä vietettiin pihalla, niin unikin tuli ihan normaalissa aikataulussa, toisin kuin kaupungissa ollessa. Tosi kaksipiippuinen juttu, en osaa päättää miksi mökiltä kaipaa kaupunkiin ja kaupungista mökille. Olen ehkä vain liian mukavuudenhaluinen yksilö ja siksi kuitenkin kallistun kaupunkielämään enemmän. Nyt tämä menee pesemään pyykkiä kaupunkilaisella pesukoneellaan, palaillaan.

797648.jpg Rankan päivän ilta 797649.jpg