02.02.2010 tiistai

Eilen illalla kaaduttiin sänkyyn jo kahdeksan maissa, matkustaminen ja uneton yö sitä ennen vaati veronsa.

Aamulla aamiaispöytä notkui paljoudellaan, siis sitä oli enempi kuin paljon ja itse oisin veikannu sitä melkeinpä kevyehköksi lounaspöydäksi ;) Itse tyydyin omelettiin joka tehtiin silmieni alla ja sisusvaihtoehtojakin oli toistakymmentä. Myös tuoretta mangoa, papaijaa, ananasta, erilaisia melooneja yms maistelin, mutta sitten alkoi jo vatsa olla täysi vaikka maisteltavaa ois kyllä riittänyt varmaan iltaan asti. Jotain meksikolaisia keksiäkin söin ja ne tarjottiin suolaisen kastikkeen kera. Makeaa olisi ollut runsaan hääpöydällisen verran ainakin... nyt ymmärrän miksi siellä on niin paljon paino-ongelman kanssa kamppailevia ihmisiä.

Ranji kävi ihanan miellytävällä hotellimme uima-allasalueella uimassa ennen aamiaista. Sinänsä viisas teko että aamiaisen jälken se varmaan olisi ollut täyttä tuskaa. R söi kaksi valtavaa omelettia ja muuta pientä... kevysti ;)

      Näkymää parvekkeeltamme uima-allasalueelle

        Hotellin edessä

         Embassy Suites

Nyt ollaan lähdössä pois hotellista ja ihan pikaisesti  ajellaan vähän Miamin rantamaisemissa ja sitten jatkuu matka kohti länsirannikkoa ja Sarasotaa jossa Tiina asuu.

 Miami beach -South beach... ihanan värisiä pastellirakennuksia Art Deco alueella ja auringonpaistetta! Harmi että oli vaan pari tuntia aikaa, mutta varpaani sain ainakin uitettua  kylmässä Atlantissa (Ranji pulahti sinne kokonaan). Käytiin postissa ostamassa postimerkkejä ja saatiin samalla tuttavuutta Miamin röyhkeisiin lokkeihin jotka surutta paskoivat Ranjin uuden paidan olkapäälle... ;D Kesä ja kärpäset...ja linnut...

          It's me & Atlantic Ocean!

          Miami Beach

          Se posti jonka pihalla lenteli niitä törkeitä lintuja... ;)

         Yleistä kaupunkinäkymää, Miami

Sitten alkoi matka kohti Sarasotaa Alligator Alleyn läpi. Reilu neljä tuntia suoraa kolmekaistaista moottoritietä, matkanvarrella ei muuta kuin pari levähdyspaikkaa (ei siis edes bensa-asemia) ja tienvierellä kulkevassa joentapaisessa alligaattoreita pitkin matkaa penkereellä nauttimassa auringosta... niitä oli sadoittain. Everglades on tuon alueen nimi ja siitä löytyy netistä paljonkin tietoa.

       Takanani Everglades

          Alligaattori

[[split]]

Matkan loppupuolella yllätti nälkä mahtavasta aamiaisesta huolimatta. Pysähdyttiin Naplesissa Cracker Barreliin saalaatille. Tunnelmallisen ravintolan yhteydessä oli ihana putiikki jossa myytiin kaikkea kivaa mm. käsitöitä.

   Cracker Barrel

    Meidän porukka ja lepotauko

Oli jo pimeää kun saavuimme Sarasotaan ja piti vielä ettiä yöpaikka meille. Emme majoittuneet Tiinan kotiin koska siellä oli porukkaa ihan tarpeeksi ilman meitäkin ;) Nukuimme siis yömme Haward Johnsonin motelli/hotellissa eikä sekään mikää huono paikka ollut joskin huomattavasti vaatimattomampi kuin edellisen yön hotellimme, leveät ne oli sängyt täälläkin.