Zindakki Rocks eli Life Rocks on bollywood elokuva vuodelta 2006. Pääosissa Sushmita Sen (Kriya) ja Shiney Ahuja (Suraj Rehan). Filmi luokitellaan sekä draamaksi että romantiikaksi.

Zindaggi Rocks on tarina kahdesta hyvin erilaisesta ihmisestä, jotka tapaavat toisensa ikäänkuin vahingossa ja kuin ollakkaan rakastuvat toisiinsa. Se on myös tarina siitä kuinka jokaisen ihmisen elämässä on surunsa... Suraj on lääkäri, joka on naimisissa koomassa olevan vaimonsa kanssa, kun taas Kriya on laulajastara, jolla on hyvin erilainen elämäntapa ja 12-vuotias adoptiopoika. Kun yksi näistä kolmesta todetaan vakavasti sairaaksi, elokuva näyttää mihin vain rakastunut ja epätoivoinen ihminen voi kyetä...

Mielestäni elokuva oli ihan katsottava, sehän maksoikin vain vaivaiset 90 rupiaa :) eli sen rahan edestä siitä kyllä oli "iloa". Musiikki oli aika rokkaavaa kuten jo nimikin sanoo, puoliksi enkkusanoin ja puoliksi hindiksi (jotten valehtisi, niin todettakoon että oli sitä hindiä varmasti hieman enemmän kuin puolet...). Itseasiassa myöhäisilta meni oikein mukavasti tämän kaksituntisen elokuvan parissa mutta ei siitä sen kummemmin mitään sanottavaa jäänyt... tehkää siis itse johtopäätöksenne.

zinaggirocks.jpg

ps. dvdn takakannessa maininta; Tämä elokuva on B.A.G Films:in ensimmäinen Bollywood elokuva