Että osaa arki joskus ahdistaa. Viime torstaina se ahdisti niin, että varattiin matkatoimistosta parin päivän reissu Tallinnaan ja lähdettiin heti perjantaina aamusta.

Mitäs. Ei ollut mitään shoppailumeininkiä ja muutenkin haluttiin vaan ottaa rennosti niin istuskeltiin vaan kahviloissa ja käytiin syömässä ja sen verta ollaan hurjaa sakkia että perjantai-iltana nukahdettiin hotellihuoneeseen illalla jo seitsemän jälkeen ;oD

Kotiin en ostanu mitään, viinaa en viitti kantaa kun en sitä juokkaan (jos ottaa joskus sidukan tai kax, niin ei niitä tartte Virosta asti hakee kun lähikauppaan pääsee paljon helpommin...) Kakun ostin ja joitain lääkkeitä. Niin ja Ranji osti yhden pullon shamppanjaa, hurjaa menoa hänelläkin =oD Kävi se maistamassa sushia, mutta mä en syö kalaa niin tyydyin vaan ihaileen vierestä. Itse nautin enempi intialaisen raflan antimista. Sen kakun ostin kun ne on Virossa puol ilmasia ja ihan kohtuu hyviäkin. Voikkarikakunkin oisin ostanu, mutta ennen kotiinpaluutamme kaupassa oli jäljellä vaan kalakakkuja ja minä en semmoisiin viitsi tuhlata kun en kerta syökkään ;o)

   Aamulla kun ajeltiin Helsinkiä kohti, teki aurinko nousuaan

       Ei mitään erikoista tässäkään, kunhan napsautettiin Vanhassa kaupungissa

        Sushia...

         Ja se kaakku

     Ranji takanaa intialainen ravintola

 Heh, kai se oli ihan ookoo reissu kun kerta hymyilyttikin ;oD