Pankissa tuli käytyä tänään iltapäivällä ja nyt on sitten 10% maksettu uudesta kodista (tosin sen kympin omistaa nyt vielä pankki...).

Asunnon myyjät oli aivan ihania ihmisiä, mennään sunnuntaina heille kylään eli katsastamaan vielä muutamia juttuja uudesta kodistamme ja mittailemaan "kaapinpaikkoja". Sunnuntai tulee oleen aika touhukas päivä muutenkin, Ranji on pätkäaamussa töissä silloin ja menee vielä seuraavaksi yöksi. Siihen kahdeksan tunnin väliin pitäis sitten sovittaa myyjien luona vierailu, asunnonvälittäjän meillä vierailu ja Ranjin unet yövuoroa varten. Äitikin lupas tulla auttamaan samana päivänä mua jossain välissä vanhojen paperimappien kanssa, selataan kaikki läpi että saa vanhat "tärkeät" paperit roskiin. Huh, tulee varsin tiivis aikataulu siis.

Mä kun oon haaveillu niistä karviaispensaista uuden kodin takapihalle... kiva ylläri; siellä on ne jo! Silloin kun käytiin asuntoesittelyssä, seisoin vain terassilla eli en nähnyt mitä kaikkea pihassa kasvaa. Tänään kuulin saldon ja se oli hyvä. Pari karviaispensasta, yksi punainenviinimarjapensas ja yksi mustaviinimarjapensas ja omppupuu. No ton omppupuun saatamme kyllä kaataa tai sit katotaan yhden syksyn yli miten se tuottaa ja tehdään päätös vasta sitten. Jos se tuo pahasti varjoa, niin saattaa saada lähtöpassit jo aikaisemmin. Mutta vaikuttaa tosi hyvältä tuo piha ja sunnuntaina aion nuuskia sen tarkkaan läpi.

Ostajat kysyivät halutaanko ostaa myös joku kaappi jonka ovat makkariin laittaneet. Katsotaan nyt, miltä vaikuttaa. En muista kaappia kuin hämärästi, tais olla puinen ja lasiovilla varustettu jykevähkö kaappi... sellaisen ainakin muistan nähneeni!?

Ruohonajo ja nurmikonleikkuu osuu joka neljäs viikko jokaiselle osakkeen haltijalle, mutta mikä parasta alueet ovat tosi pieniä. Talon päädyissä on muutama neliö nurmea oman takapihan lisäksi, mutta muiden takapihoja ei tietenkään mennä ajalemaan. Lumitöitäkin vaan kävelytie neljän asunnon edestä ja jokainen hoitaa itse matkansa ovelta kävelytielle, no autokatosten edusta kanssa mutta sitäkään ei ole paljoa, normaalilumella koko homma hoituu alle tunnissa. Märkää lunta en edes halua ajatella... (isä teki sivutyönään talkkain hommia minun ollessa varhaisteini, on tullut lunta luotua jokusen kerran aikanaan      -kokonaisen kerrostalonpihan ja autotien vieressä olevan jalkakäytävän verran ja se oli kyllä vähän liikaa, silloin apuna oli vain lumikola ja traktoreita vain ISOILLA taloyhtiöillä... ja lapset tosiaankin auttoivat vanhempiaan teki mieli tai ei!)

Hyvä fiilis kaupasta, vois vaikka juhlia mutta kukapa sitä yksin ja sitäpaitsi päiväsen hammasremontin vuoksi mulla on osittainen ruokailukielto jonkun aikaa päällä, vain soseutettua kiitos pari päivää. Juhla-ateriaksi kenties hernerokkaa... wau, heti fiilis kohenee noin herkullisesta juhlaruuasta!

Hammaskalusto ottanut päiväisen operoinnin aika hyvin, ei särje kauheesti mutta oonhan mä kyllä lääkinny itseäni särkyä ennaltaehkäisevästi. Sekin oli lekurin antama idea. Itse oon aika nahkea ottamaan särkylääkkeitä, mutta jos on kyseessä mahdollinen hammassärky niin annan periksi mieluummin. Nyt hieman kolottaa ja ehkä tossa hetken päästä taas droppaan itseäni ettei kerkee kivuksi asti, haluan nukkua ensi yön kunnolla sillä huomennakin on oltava terässä kun tulee vieraita oikein Porista asti...