Oltiinpa sitten möksällä viime yö. Kyllä on muuten yöaikaan jo pimeetä! Varsinkin sen huomaa kun on kaukana kaupungin valoista.

Lähdettiin vasta eilen illalla seitsemän jälkeen, koukattiin Syltti ja Tipi mukaan ja ilta oli valmis. Grillattiin ja saunakin lämmitettiin vaikkakin sinne lopulta meni vain Ranji.

Grillaaminen on muuten todella mielenkiintoista touhua pilkkopimeässä... yhtä arpapeliä milloin sapuska lienee valmista. Herkkusienet pekoneineen onnituivat valmistumaan, mutta kesäkurpitsat jäi ehkä hivenen raa'oiksi, mutta syötäviä kuitenkin. Ois varmaan perinteinen makkara ollut helpointa aavistaa milloin olis ollut ready...

Yöllä oli suuri kuumollo taivaalla ja veden pintaan heijastui toinen. Pojat niitä istuivat laiturilla ihailemassa ja me likat saatiin "haukut" päälle kun ei suostuttu umpipimeeseen kuita ihailemaan... Kuulemma sen kerran kun romantiikkaa olisi tarjolla, niin me tylsimykset kieltäydyttiin ;op

Ihan oikeesti siis oli tosi PIMEETÄ!

    Kaksi kuuta ja kaksi miestä... Ellei Tipillä ois vaaleeta paitaa ja "loistavia" silmiä niin hankalaa olis löytää näitä. Jaa järvikin, -missä?