Päivä alkaa olla aika kivasti pulkassa niinkuin tavataan sanoa. Daal on valmiina ja chapati-taikina alustettuna kaulimista ja paistoa odottelemassa. Yleensä en tee taikinoita kuten pulla ja sämpylä, koska inhoan sitä että käsi pitää upottaa johonkin, joka tarttuu sormiin ja silleen... No, rakkaudesta intialaiseen ruokaan ja mieheeni olen ottanut askeleen eteenpäin ja chapati-taikinaa teen kyllä, mutten vieläkään pullia tai sämpylöitä. Mihin sitä kissa karvoistaan pääsis!?

Katsoin tänään Bollywood elokuvan Shakalaka Boom Boom (2007). Filmin tarina pyöri musiikkipiireissä ja ihmissuhteissa. Kun on neljä pääosan esittäjää (Bobby Deol, Upen Patel, Celina Jaitley ja Kangana Ranaut) ja kaikki eivät rakasta oikeita henkilöitä niin siinä on soppa valmiina. Kaiken lisäksi kateus ja mustasukkaisuus saa koko homman pahasti sekaisin... Elokuvan joissain kohdin havahduin miettimään, että toimivatko ihmiset tosiaankin noin julmasti joskus... Ahdisti ajoittain Bobby Deolin roolihahmo. Mutta katsokoon elokuvan itse ne joita kiinnostaa.

Elokuvan musiikki ei ollut ainakaan minun sydäntäni syrjälleen heittävää. Juoni ok, mutta julmaksi touhu äityi vaiheittain. Ihan siinä meni 2h 10min odotellen mikä on loppuratkaisu, saako paha palkkansa vai ei jne.

Elokuvan viralliset sivut löydät täältä.

           06boom3.jpg Shakalaka Boom Boom elokuvan neljä päätähteä.