Viikko hujahtanut ilman kirjoituksia tänne. Tosin ei ole ollut mitään erikoista mielessä eli miksipä sitten turhaa diipadaapa-juttuakaan. Sitäpaitsi olen tainnut vihdoinkin päästä irti jonkuntasoisesta netti- ja erityisesti blogiriippuvuudesta ja se on vain positiivinen asia. On vapauttavaa huomata ettei täällä tartte roikkua joka päivä ja vääntämällä vääntää jotain... Toki mailit jne käväsen tarkastamassa päivittäin, mutta verrattuna vaikka vuosi takaiseen aikaan, olen tyytyväinen siihen, että mulla on aikaa muuhunkin kun koneen eessä jumittamiseen. Toisaalta viimeaikoina myös prioriteetit ovat saaneet uudenlaisen järjestyksen elämässäni. Ihminen siis todellakin voi muuttaa pinttyneitä tapojaan ;o)

Meillä on ollut taas varsinainen konserttiyö. Hippis on leikkinyt leijonaa ja onnistunut siinä myös varsin hyvin ollakseen pieni kissa! Eilen illalla se alkoi normaalia voimakkaampana ja jatkuu edelleen... huoh. Rauhoittuu siksi aikaa kun otan sen syliin ja kun lasken pois niin johan alkaa taas huuto. Toisaalta onhan se ihanaa että kissa "juttelee"... mutta rajansa kai silläkin.

2007726.jpg Kaverin pesu käynnissä

Jaa juu, maanantaina oli Hämeen Sanomassa juttua Ranjista ja julkkiskissa pääsi taas poseraamaan lehteen (kuten aiemmin toiseenkin lehteen). Harmi ettei juttua ollut lehden nettiversiossa, olisin tietty muuten laittanut sen taas tänne.