Oltiin eilen Dingon keikalla Riihimäen Riutanharjulla. No oli siellä Menneisyyden vangitkin, mutta itse ainakin Dingoa menin katsomaan... enpä tiedä oisko kannattanut!?

Dingon keikoilla on tullut käytyä jo 80-luvulta lähtien, mutta vaikka en haluaisi, niin pakko kuitenkin myöntää että tämä oli kaikkien niiden pohjanoteeraus! Ja settikin oli muuttunut mielestäni edellistä huonompaan suuntaan. Sinänsä biiseissähän ei ole mitään vikaa, mutta eilisessä esittäjässä nyt kyllä taisi olla... Siihen on totuttu, että Neumannin välispiikit on mitä sattuu ja huvittaviakin juuri siksi, mutta eilen... EIH, en halua muistella eilistä. No, niistä spiikeistä en nyt saanut selvää, liekö johtunut siitä että oltiin niin lähellä lavaa, että sanat puuroutui vai oliko ne puuroa jo suusta ulos tullessaan? Mene ja tiedä, mutta sen tiedän että Nipa on aina laulattanut yleisöään ja niin teki nytkin. Koskaan ennen vaan ei ole yleisön tarttenut laulaa samassa biisissä about viittä minuuttia samaa saakurin säettä. Ja sitten kun taukosi laulatus, alkoi ylipitkät skittasoolot (hei tää on Dingo, eikä mikään Big Country...), eikä nekään saaneet minua sen paremmalle mielelle. Harmittaa, että täytyi nähdä näinkin huono Dingokeikka! Grrr ja nyyh. No, se siitä, laitan kuvia ettei mene ihan purnaamiseksi ;o)

1745851.jpg             Pertti itse "elton john-laseineen"...

1745858.jpg             Eve ja silmät kattoo siihen malliin, että jos ois ajatuskupla niin siinä varmaan lukis "armoa"...

1745843.jpg Leo Freeman

1745847.jpg             Vicky Rosti (harmi että kuvat on niin suttuisia, mutta salama ei riittänyt ja lavavalot -ja kuvaaja- vielä oli miten sattui niin minkäs teet...)

Menneisyyden vangit soitti hienosti ja 70-luku se vaan jyrää musiikissa edelleen. Tuttuja biisejä sateli toinen toisensa jälkeen ja encoressa kuultiin aikanaan Euroviisuihin lähetetty Sata salamaa. Kun Chicago kuoli oli aivan mahtava ja tottamaar myös Yksi lensi yli käenpesän ja Ajetaan me tandemilla. Tämä bändi (joka soitti muuten lämppärinä) pelsti illan täydeltä tuholta...

1745865.jpg Pepe, minun Hän ja Hänen minä eli me =o)