Päätimpä sitten pestä Hipun tänään. Ei se likainen ollut, mutta kun pentuna alkaa veteen totuttamisen, niin aikuista kissaa on huomattavasti mukavampi ja helpompi pestä. Ihan pelkkä vesipesu oli kyseessä ja sellainen lyhyemmän kaavan kautta.

Hee, kissa seisoi laakeassa paljussa kaikki varpaat levällään, eikä selvästikkään ollut sitä mieltä, että maailman ihanin juttu ois ollut kyseessä. Ei huutanut ja poispyristelytkin olivat suhteellisen mitättömiä. Oli se surkeannäköinen rääpäle märkänä. Kuva ois ollut kiva ottaa, mutta ajattelin että kuvaa tärkeämpää on saada kissa pian kuivaksi että seuraavalla pesukerralle jää mahdollisimman vähän ikäviä muistoja.

Ja sitten kissa pytyn päälle ja pyyhe ympärille, sillä puristelin suurimmat vedet pois ja loput hiustenkuivaajalla. Siinä ois kyllä ollut toinen ihminen avuksi, mutta kun kerta yksin kotona olin, niin homma oli hoidettava yksin alusta loppuun. Joo, selkä ja kyljet -nou problem, mutta kun masun vuoro tuli, niin se ei enää sujunutkaan yhtä helposti -sujui kumminkin, mutta vei hieman aikaa.

Nyt on katti kuiva ja mennä painaa Tiitua kiusaten ympäri kämppää ;o) Laati vonkaa terassin oven edessä ulkoilemaan pääsyä mutta minä en jaksa juuri nyt lähteä -ehkä sitten hetken kuluttua. Laten ääni on muuten ihan samanlainen kuin ihmisellä sillon kun ei ole ääntä (no joo joo, tajuutte kyllä mitä tarkoitan) eli niin matala kuin olla voi... ei se vielä eilen tolleen kähissyt. Tarttee tutkia asiaa.