Käväsimme eilen extempore, suunnittelematta katsastamassa kesäteatterissa Paratiisi nimisen näytöksen. Onneksi onnistuimme saamaan vielä portilta liput kun emme niitä olleet etukäteen varanneet (kesäteatteriin ei ole kiva varata lipppuja etukäteen, silloin kuitenkin sataa aina). Kuten totuttu ollaan on Hämeenlinnan kasäteatterissa yleensä viimevuosien aikana totuttu näkemään ja kuulemaan musiikintäyteisiä näytelmiä ja niin nytkin. Nimi jo kertoo, että musiikin punaisena lankana oli Rauli "Badding" Somerjoen musiikki höystettynä M.A Nummisen musiikilla (ois saanut puuttua koko mauriantero, en tykännyt sitten yhtään...).

Tarina oli rakkaustarina koko elämän kestäneestä ensirakkaudesta (ellei 4-vuotiaan ensirakkautta opettajan vihreisiin sukkahoussuihin lasketa...). Siitä kuinka elämällä on tapana järjestää mutkia matkaan ja miten lopussa hyvä voittaa. Harmiton, kevyt, kesäteatterinäytelmä, jota katsoi mielellään vaikkei se nyt mikään maailman ihmeellisin teatterikappale ollutkaan. Hyvin kului ilta, kun vettäkään ei satanut ja osuttiin vielä vahingossa näytökseen jossa meiheni liitto tarjosi ilmaiset pullakaffeet.

Laitan linkin sivulle, josta löytyy enemmän tietoa, sitä janoaville. Se on täällä.

Ai niin, otsikon Komppi pilalla oli esityksen bändin nimi. Kahdella tavalla hassu nimi. Ensinnäkin siksi että tottakai komppi voi olla bändilläkin pilalla, mutta itse hokasin ainakin oitis nimeen kätkeytyvän sanakäännöksen... (se oli se toiseksi) ;o)