Kaikkea sitä näkeekin kun istuu keittiön pöydän ääressä lukemassa mainoslehtisiä... Hups, kuului pienoinen tömähdys ja nostin katseeni; siinä istui ikkunalaudallamme vieras kissa! Oli onneksi ulkopuolella, mutta oli kuiteskin. Tiiti nukkui pöydällä vieressäni ja tottakai huomasi myös tämän vierailevan tähden, alkoi murisemaan ja puolustamaan reviiriään ;o)

Muutama viikko sitten huomasin että joku oli käynyt kakilla takapihallamme. Jätöksistä arvelin että pieni koiruus tai kissa. Koiraa en epäillyt kauaa, sillä harvoin niitä vapaana täällä näkee eli kissaa veikkasin vahvasti. Nyt se sitten varmistui. Syyllinen on ilmeisesti nyt jäänyt kiinni! Tai enhän mä tiedä onko se juuri tämä yksilö, mutta miksei olisi.

Siinä se istua toljotti hetkisen ja lampsi vähän päästä tiehensä muina kissoina. Ja ne pikkukakit ei ole meidän kissoista, siitä voin mennä takuuseen. Meidän kissat ulkoilee vain valjaissa ja valvotusti ja sitäpaitsi luulen että ne on niin urbaaneja citykissoja etteivät edes osaisi tehdä tarpeitaan pihalle...

Meidän seinänaapurilla on myös kissa. Se se ei kuiteskaan ollut, oli erivärinen ja naapurin kissa kiertää vieraat kaukaa kun hieman aranpuoleinen on. Nyt jään jännityksellä odottamaan jatkuuko vierailut. Kaunis kissa oli, mutta kai silläkin jossain oma koti on!? No, jos vielä poikkeekin, niin kakalla sais ainakin käydä omassa pihassaan... ;o)