Laitan uuden kuvan pikkupojastamme, aikaa ja vaivaa kului että sain kuvaa hieman muotoiltua mutta tässä se nyt tulee. Kuva on tosi paljon samantapanen kuin edellinen, mutta eri kuva kuitenkin (itsestäni kuvassa sen huomasi helpostikkin). Harmittaa että ne muutamat kuvat jotka otimme, piti napsaista kiireessä. Ei jäänyt aikaa odotella kissalle hyviä asentoja, mutta kerkeäähän tuota sitten kun kaveri on kotona.

       731038.jpg                            Suklaanaamio värinen Pyhä Birma poika Omni. Kasvattaja Tanja Luoma, Tampere (Tamus kissala). Tanja voitti viime viikonloppuna kissanäyttelyssä parhaan kasvattajan tittelin, ONNEA! Upea saavutus.

Yritin harjoitella käyttämään PhotoBase ohjelmaa, mutta en saanut ideasta kiinni... Tarttee pyytää joku neuvomaan. Tuskin se kauheen vaikeeta voi olla kun tajuaa systeemin... Jokatapauksessa yllä olevasta kuvasta leikkasin itseni pois, koska olin siinä niin "suurena" ja saman tien hukkui alkuperäinen kuva jonnekkin bittitaivaaseen  :(   Onneksi saan sen vielä kamerasta siirrettyä koneelle ettei sen kummepaa vahinkoa kerennyt sattumaan. Pitäsköhän hakeutua jollekkin tietokone kurssille! ;o)