Meillä on uus lattia nyt sitten myös makkarissa, jee. Vähänkö oon nyt tyytyväinen, kyllä kesti kauan, mutta kun ei ite usko omiin tekotaitoihin ni ei auta kun odottaa että joku kerkee helppaamaan. Sitäpaitsi tykkään nykyisestä kodistamme niin paljon, että täällä ei kukaan harjoittele laminaatinlaittoa, ei edes oma mies ;o) Sitten ketuttais ellei saiskaan perfect lopputulosta eli parempi oli hankkia ammattilaisen apua. Loppu hyvin, kaikki hyvin.

Alla kolmen kuvan sarja. Ekax lattia aamulla vanhan muovimaton kanssa, sitten puolitiessä kesken asennuksen ja lopuksi uusi lattia. Lattialistat tosin puuttui vielä kuvaamisen hetkellä ja niitä joudun venttaamaan iltaan asti jahka Rens tulee töistä ja laittaa ne paikoilleen, mä en ala (siis ite niitä paikoilleen laittamaan). Illalla vielä huonekalut paikalleen ja sitten odottelemaan mieheni uutta työvuorolistaa, josko sieltä löytyisi vapaa sunnuntai sellasia iisejä tupareita varten (non alcoholic tuparit, u see).

1644666.jpg

1644668.jpg

1644671.jpg             Todellisuudessa huoneesta ei tullut näin paljon tummempi, valaistus muuttui kun ekaa kuvaa ottaessa aamulla paistia aurinko ikkunasta sisään ja valmistumisvaiheessa aurinko paistoi jo ihan toisiin ikkunoihin. Verhot tarttee varmaan avata solmuista, en oo muistanu vielä tälläkään hetkellä...

Heh, huvittaa kuinka ihminen saa ihmeellistä energiaa kun jotain uutta vaikkapa valmistuu kotiin. Kun toi lattia oli valmis, niin tottakai imuroin huoneen perusteellisesti, olihan se helppoa kun ei ollut huonekaluja lainkaan. Perusteellisesti tarkoittaa että imuroin myös seinät... katonkin oisin, jos ois pituutta vähän enempi... Sit tietty pyyhin lattian vielä kontaten kostean rätin kanssa, ei pitäis ihan heti olla vaillakoiria nurkissa (ens viikolla vasra...).