Huomenna lennetään Intiaan ja tämä päivä on täynnänsä vaikka mimmosia hommia vielä... Number one lienee niitten matkatavaroiden kokoaminen ja viimesten tuliaisten osto; makeaa namia ja keksejä ottavat mielellään vastaan ja niitä jaksaa kantaakkin annettavaksi jokaiseen vierailupaikkaan (salmiakkia ei kannata viedä!).

Kissat muuttavat Meijulle vajaaksi pariksi viikoksi ja sapuskat ja toilettitarvikkeet tarvii muistaa ottaa messiin (siis kateille).

Rahat, matkaliput ja lääkkeet on asioita, jotka tulisi tarkastaa vaikka miljoonaan kertaan että tulevat mukaan, vaikka ei siitä kyllä viime talvena kauheesti hyötyä ollut... (teen tässä tätä listaa niinkuin virkistääkseni myös omaa muistia, joka lakkoilee tai ainakin jumittaa toisinaan. Kirjoitettuna voisi jäädä mieleen paremmin?)

Viime helmikuussahan huomattiin Nurmijärven kohdalla, että toinen käsitavaralaukku oli jäänyt kotiin pakkasen päälle... Ei siinä muuten mitään, mutta juuri siinä kassissa oli lentoliput, passit ja suurin osa rahoista! Ei auttanut muu kuin hälyttää äiti aamuyöstä ajamaan kassia moottoritietä pitkin meitä vastaan, itse käännyttiin tietty ajamaan häntä vastaan. Meinasi siinä usko loppua muutamaan otteeseen, keretäkkö vai ei!? Tervakosken liittymässä tavattiin, otettiin kassi ja tuhatta ja sataa uudelleen kohti Helsinki-Vantaata. Olimme parkkihallissa 6 minuuttia ennen sitä kun meidän lennon lähtöselvitys loppui. Sitten kirmattiin lähtöselvitykseen semmoista vauhtia, että heikoimmat olisi jääneet jalkoihin. Lähtöselvityksessä karsee jono jo seuraaville lennoille. Ranji marssi suoraan virkailijan eteen, etuillen siis kaikkia muita, löi liput tiskiin ja sanoi että nyt on kiire. Kerkisimme lopulta lennolle, mutta ei ollut paljosta kiinni että olisimme jääneet "rannalle ruikuttamaan".

Mikä hassuinta, Ranji kyseli minulta koko ajan lähtöä tehdessämme, että onko kaikki varmasti mukana. Kultainen mies huolehti minusta niin, että se oma jäi toissijaiseksi... Mutta eiköhän toi edellinen ole nyt niin hyvin muistissa, että varmasti huomenna tarkistamme vielä autossa istuessamme muutaman kerran että liput, passit ja rahat ovat tällä kertaa tiukasti mukana. Vahingosta viisastuu ja suomalaiseen tyyliin kantapään kautta oppii parhaiten.

  

Sain muuten sähköpostia eilen mieheni sisarelta Sudhalta. Säätilanne kiinnostaa aina, joten jaanpa sen nyt muiden kanssa täällä. Keralassa monsuuni ei niin voimakas kuin viime vuonna, sadetta vain öisin ja iltaisin ja muuten suurimmaksi osaksi aurinkoista. Lämpötila tänään netin mukaan 24. Tässä seuraavat 5 päivää.

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday
Mostly Cloudy Partly Sunny Intermittent Clouds Partly Sunny Intermittent Clouds
Mostly Cloudy Partly Sunny Intermittent Clouds Partly Sunny Intermittent Clouds