Hyvä alku viikolle ja asunnon esittelylle, ensimmäiset katsojat olivat tykänneet ja jättävät ehkä tarjouksen muutaman päivän sisään, sanoivat ainakin vakavasti harkitsevansa tätä asuntoa... Se ois kyllä silleen kiva jos menis, että ei sitten tarttis miettiä sitäkään asiaa sen enempiä enää vaikka joutaahan tässä vielä odottelemaankin kun aikaa kerran on jotakuinkin 3kk tai hieman alle.

Oonkohan mä taas nukkunu liian vähän? Otin kyllä päivällä kolmen vartin tirsat, mutta sitten kun lähdin kauppaan, huomasin kaupan ulkopuolella että pörssi oli jäänyt kotieteiseen... Ei auttanut kun talsia takaisin kotiin ja uudestaan kauppaan, onneks ei oo ihan kauheen pitkä matka. Täytyy ottaa siltä kannalta, että ei se liikunta kai pahaa tee...

Illalla saunaan, sain lapsuudesta asti tuntemani ystävän meille yökylään.

Ranji soitti mulle eilen ja vaihdettiin muutama sana siskonsakkin kassa. Tänään Ranji on lentänyt iltapäivällä Kochista Mumbaihin ja on siellä seuraavat kaksi yötä ja sitten koittaa se odotettu päivä kun hän palaa kotiin (onko muuten uklomailta aikuisiällä Suomeen muuttaneen koti täällä vai siellä alkuperäisessä maassa eli tässä tapauksessa Intiassa? Riippuu varmaan pitkälti yksilöstä. Mun Koti on aina täällä Suomessa ja nimenomaan tässä synnyinkaupungissani, vaikka asuisin missä...)