Nyt on puhtaana sekä koti että Hippis. Tänään kampasin ja nypin kissaa pihamaalla, kätevää sillä nyppiessä karvaa irtosi ihan tajuttomasti. Vissiin kesäturkkiin vaihto meneillään. Olen jo muutaman päivän ajan kiinnittänyt huomiota Hippiksen ulkonäköön, kun se on näyttävinään niin pieneltä... (pieni viisi kiloinen?) Mutta syy selvisi kun hetken tuumi, kaulus on kutistunut pienemmäksi ja häntäkin näyttää aika ruipelolta. Kesä on kauniista aikaa, mutta birma on talviturkissaan kauniinpi kuin kesällä. (On se silti kaunis)

Kissan puunaus päättyi vesipesuun illalla. Ekaa kertaa Hippi oli ihan hiljaa kun sitä pestiin, aina ennen on märissyt koko ajan, liekö alistunut kohtaloonsa...? Föönatessa alkoi jo tavanomainen kehräys ja nyt poika laittaa tossa sängyllä loppuja karvojaan mieleiseensä järjestykseen. Piti laittaa kuvaa, mutta kamerasta loppui akku juuri parahiksi kun piti alkaa siirtää kuvia koneelle,ehkä joskus sittem tai sitten ei.

Itse aion siirtyä vielä hetkeksi sohvan nurkkaa lukemaan eilen postilaatikkoon kolahtanutta kirjaa. Oli muuten nopea toimitus, perjantaina tilasin netin kautta ja maanantaina oli jo perillä. Joskus sitä toivoo, että moni muukin asia hoituisi yhtä rivakasti.

Ai niin, lattioidenpesun jälkeen päivällä innostuin vielä vaihtamaan huonekalujen järjestystä, taas on kodissamme "uusi" huone ;o)