4.6.2010 perjantai

Aamusti pyörimään ostoksille ja puolen päivän maissa Hyde Parkkiin nauttimaan aurinkoisesta kelistä ja syömään picnic-eväitä. Taidettiin siinä torkahtaakkin hetken aikaa ;) Se vasta alkoikin väsyttämään, seuraavaksi hotellille ja toiset puolentunnin tirsat ;))

 Hyde Parkkiin menossa

        Ihan oikeesti, siellä oli KUUMA!

Sitten suunnattiin kerrankin ajoissa Holbour metsoassalle ja suuntana Peacoc teatteri ja Merchants of Bollywood esitys joka olikin aivan mahtava! Katsojakunta muodostui lähinnä intialaisperäisistä ja intialaisista ja porukka lauloi mukana, taputti, hurrasi ja vihelsi ja pakko sanoa etten moista menoa ole nähnyt koskaan edes Intiassa elokuvateatterissa vaikka sielläkin katsojat kyllä eläytyy näkemäänsä voimakkaasti =D

      Jännä juttu, kävellessämme teatteriin matkalla oli muutama kadunkulma täynnä nuorta porukkaa, kaikilla oluttuopit käsissä ja kova puheensorina. Liekö opiskelijoita jotka aloittelivat viikonloppua...?

Merchants of Bollywood oli täydellistä mannaa niin silmille kuin korvillekkin. En ole koskaan kuvitellut näkeväni livenä bollyelokuvaa mutta sellaista tämä oli. Jos vaan koskaan tulee uusi mahdollisuus nähdä vastaavaa niin en mistään hinnasta jätä sitä väliin. Suosittelen muillekkin! Kerrassaan ainutlaatuista ja upeaa ohjelmaa.