Piipahdimme sitten muutaman päivän Tallinnan reissulla. Ei ollut erikoisen kivaa, tosin ei huonoakaan eli oli vaan... Mietin siinä takaisin tullessa että mitähän järkeä on käyda Tallinnassa!?

Me ei olla enää nuoria tai muuutenkaan seikkailunhaluisia. Ei käyty yhdessäkään baarissa ja ise olin jo nukkumassa ilta kymmeneltä =o) Hotellin sänky oli ihanan iso, joskin hotellin sijainti ei minua miellyttänyt sitten yhtään (halvin hotellimatka kun oli niin ei voi kyllä paljoa vaatiakkaan...), vaikka muuten ihan ok hotla olikin... Tulihan koettua, mutta en niin jäänyt kaipaamaan kyseistä hotellia, seuraavalla kerralla sitten uuteen paikkaan kiitos. Tosin se mikä teki reissusta mukavan oli ihana aurinkoinen keli.

Ei sitten ostettu tippaakaan alkoholipitoisia juomia kotiintuomisiksi. Miksi ostaa viinaa hullunlailla kotiin kun ei sitä kuluta. Muutenkin on kaappitilaa niukasti ;o) Ai juu, ostin mä laivalta karkkia kun en tykkää Virolaisen suklaan mausta ja kahdet pikkusirot alushousut kun oli vielä vajaa sata kroonia jäljellä kotiin lähtiessä. Muut vaihdetut rahat kului ruokapaikoissa ja kahviloissa. Tallinna on kallis kaupunki, Helsingissä on halvempaa syödä intialaisessa kuin Tallinnassa. Jos Viroon menee, ni ei kyllä kannata jäädä Tallinnaan, turistit ovat nostaneet siellä hinnat pilviin...

1722102.jpg             Vanhan kaupungin torilla riitti myyjiä vielä ilta kuudeltakin

1722112.jpg                                Virkistävää mangolassia Maharadhan terassilla

1722131.jpg                Bye bye vaan Tallinna

1722106.jpg             Laivan kannella oli mukavaa istua sekä meno- että paluumatkalla

Photos © Minna