Olen odotellut keskiviikkoa kuin kuuta nousevaa, koska se on päivä kun haemme birmanpojan kotiin! Tai niin luulin tähän päivään asti. Soittelin kasvattajalle hetki sitten ja sovimme aikatauluja kissan noutoon. Siinä sitten selvisi että kissa olisi valmis noudettavaksi jo tiistaina. Yksi kallisarvoinen päivä vähemmän odottelua siis jäljellä, JEE!

Koska meillä jo on kissoja, niin eipä ole ollut mitään hankintoja edessä eli kaikki perustarpeet löytyvät. Tosin toinen pissavati pitää laittaa ja siihen hiekkaa johon pentu on tähän asti tottunut tarpeensa tekemään. Sekään ei ole ongelma, sillä mikrohiekka on ollut ostettuna ja aikapäiviä sitten ja astioita hiekalle meillä on aina muutama varalla.

Monet kasvattajat antavat ns. pentupaketteja kissan mukaan eli noin viikoksi ruokaa johon pentu on tottunut (on niissä yleensä kaikkea muutakin). Tämän siis saamme myös tiistaina vaikka onhan meillä kissanruokaakin kaapit pullollaan, mutta ei samaa ehkä...

Eli olemme valmiit vastaanottamaan tämän suloisen pojan hyvinkin jo päivää etuajassa. Ja sinänsä hyvä juttu, kun odottaminen on minulle kovin tuskaista, olenhan sitä ihmistyyppiä, jonka täytyy heti saada asiat hoitoon kun ne mieleen pälkähtävät (ainakin positiiviset asiat, negatiiviset venyy jokatapauksessa koska niillähän ei pahemmin kiirettä ole... tai no, riippuu asiasta ;o)  )

Eli tiistai-aamuna lähdemme huristelemaan kohti Pirkkalaa. Ranji menee iltavuoroon töihin eli yhdeksi pitää keretä kotiin takaisin. Mulla tulee varmasti olemaan mielenkiintoinen ilta täällä kun seuraan miten nämä kolme kaveria suhtautuvat toisiinsa. Jos ja kun Luoja suo, niin kaikki menee kivuttomasti eikä mitään härdelliä synny. Laati ei sitä aikaan ainakaan saa, mutta Tiitusta en vielä tiedä kun on ensimmäistä kertaa tässä tilanteessa... mutta onneksi minä en ole ensimmäistä kertaa tilanteessa, jossa uusia kissoja päästetään vastakkain.

Nyt voisi jo laskea tunteja... Tiistai on toivoa täynnä (siinä sanonnassa se on kyllä torstai, mutta liekö sillä väliä. Onhan joka päivä toivoa täynnä)! Anyways, tällä hetkellä itse olen kuitenkin kuin kissa pistoksissaan!

723822.jpg    Hän on SE!