Mä en kestä, mihin koko päivä on hukkunut kun hommia on paiskottu aamuyhdeksästä eikä näy missään!?!

No etu(kumara)- eli piha näyttää suht siistiltä, kun saatiin vanhan kodin kellaritavarat tohon ulkovarastoon. Jahka kesä tulee, niin haluan heittää siitäkin roinasta kaiken mahdollisen pois. Mahtuiko toi kaikki muka kerrostalon varastokoppiin??? Tuntuu että nyt on varasto täys kun Turusen pyssy, vaikka nykyisessä tilassa on jopa hyllyt, mitkä vanhasta puuttui tyystin. Perin outo juttu.

Sisällä on laitettu loisteputkia kodinhoitohuoneeseen ja vaatehuoneeseen sekä muita valaisimia. Vähän helpottaa toimintaa.

Kaikki kaapit on niin täynnä laatikoita, että en niihin saa laitettua mitään järkevää vielä. Piti kasata yx hyllykkö työhuoneeseen, johon sitten laittaisin jotain tavaraa päällystetyissä laatikoissa, muttakun hyllykön kasaaminen ei ilmeisestikkään ole niin yksinkertaista kuin sen kasaanlaittaminen oli lauantaina... Oli hyvä idis lyhyellä tähtäimellä laittaa hylly kasaan, mutta pakko sanoa että pitkällä tähtäimellä se oli kaikkea muuta kuin hyvä idea...prkl, harmittaa se asia.

Uusi pesukone jyllää ja on vanhaan verrattuna äänetön =o) Taas on ilo pestä pyykkiä kun on käytössä oikea unelmakone. Tosin liikaa kaikkia hienoja ominaisuuksia, osaakohan niitä kaikkia koskaan edes totutella käyttämään...? Kirjopesu 40 ja 60 sekä valkopesy 95 tulee varmaan olemaan yleisimmät ohjelmat, joihin tutusti ja turvallisesti tulen päätymään.

Lattianpesultakaan en ole tänään säästynyt, kahvikuppi kellahti kumoon ja keittiön lattia tuli pyyhittyä samassa häsellyksessä. Jossain vaiheessa telkusta alkoi kuulua Bollywoodmusiikkia ja oli pakko ottaa parin minuutin lepotauko hyvällä tekosyyllä. Ajankohtaisessa kakkosessa oli aiheesta pätkää.

Nyt menen vaihtamaan wc-pyttyyn uuden istuinosan ja kannen. Ne perusvalkoset on niin tylsiä, mutta onneksi ei maksa paljoa vaivaa eikä rahaakaan vaihtaa ne erivärisiksi. Saa vähän veskiin ilmettä ja persoonallisuutta. Yleisestiottaen en lainkaa pidä sinisestä väristä, mutta vessaan ja kylppäriin sekin väri passaa, vaatteisiin mulle ainakaan ei.. I'll be back... later.