Aaja Nachle (2007) Official website täällä. Bollywoodelokuva, jossa Madhuri Dixit palaa kankaalle. Filmi pullollaan ihanaa musiikkia ja kauniisti tehtyjä tanssikohtauksia kera hyvän tarinan.

Aaja_Nachle_02.jpg

Dia (Madhuri Dixit) asuu ja tanssii New Yorkissa. Hän saa odottamattoman puhelun kotimaastaan, hänen vuosientakainen tanssinopettajansa tekee kuolemaa. Dia palaa Intiaan tyttärensä kanssa. Dia ei ole kovin tervetullut takaisin, koska lähti aikanaan amerikkalaisen miehen matkassa kotootaan ja niin välit vanhempiin ja kaikkiin muihinkin katkesi.

Ajanta, paikallinen kulttuurinkehto on vaarassa jäädä uuden kauppakeskuksen alle ja Dia jää herättämään paikkaa ja kaupungin väestöä tajuamaan Ajantan merkitystä. Suurella työllä hän alkaa koota esitystä ja ihmisiä kasaan Ajantan säilyttämiseksi. Kaikenlaista mahtuu matkaan...

Itse pidin tästä elokuvasta ja etenkin sen musiikki oli mahtavaa (paitsi biisin Dance with Me sais jättää tyystin pois koko soundtrackilta...)! Haluan ehdottomasti hankkia cd;n jossain vaiheessa. Elokuvasta jäi hyvä maku suuhun ja voin suositella sitä muillekkin katsottavaksi.

Se ehkä vähän häiritsi kuinka lopussa jopa filmin typerästä liikemiehestäkin kuoriutui tosi hyvä ihminen... Nooh, elokuvissahan kaikki on mahdollista ;o)

Filmin kesto 147 minuuttia. Pääosissa Madhuri Dixit, Darshan Zariwala, Raghuvir Yadav, Divya Dutta, Akshaye Khanna, Kunal Kapoor ja Konkona Sen Sharma

750px-Aaja_Nachle_Poster.jpg

Yksi elokuvan suosikkilauluistani Show Me Your Jalwa