...aikaan vaikka en silti liikaa ;o) BB;ssä alkoi juuri jonkinlaiset bileet eli hyvällä omallatunnolla voin löhötä telkan eessä lopun iltaa.

Edellä mainittujen lisäksi tuli pestyä pyykkiä ja laitettua ruokaa, hyvä minä kiitos! Itseasiassa oli hyvä ahaa-elämys kun tajusin, että pakastintakin ois hyvä alkaa tyhjentämään pikkuhiljaa ja kaivoin sieltä esiin kasan marjoja (viime syksyltä) ja väsäsin niistä puolukoita vispipuuron ja huomenna teen jotain marjapiirakkaa  -ehkä. Kivaa tavaran hävitystä kun palkax saa vatsan täyteen ruokaa. Ruokakaapit tyhjenee vain syömällä ;o)

Huomenna lähdetään äitin kanssa ajelemaan Ikeaa. Oon suunnitellu ostaa sellasen kirjahylly/tv-tasoyhdistelmän. Se kyllä kootaan vasta tammikuussa uuteen kotiin. Saa sitämyötä sitten kyytiä myös erillinen kirjahylly ja tv-taso. Fiksua, kax huonekalua pois ja yx tilalle. Lisätilaa kaivataan aina. Toivonmukaan äiti ei taas ajele tohkeissaan minne sattuu niinkuin edellisellä Ikean reissulla... Aamusti ennen matkaan lähtöä ois tarkoitus roudata tänään poistettu tavara kirppikselle, missä meillä on ollut pöytä äiteen kanssa kimppaan jo muutaman vuoden yhtäjaksoisesti (aina siellä tavaraa on riittäny ja joskus tarttenu olla jopa kax pöytää samanaikaisesti... turhä krääsä ei keräilijäluonteelta lopu kai koskaan...)