Mielitekoja on monenlaisia. Nyt on ollut mieliteko laittaa vessa uuteen uskoon ja aivan sata aion sen toteuttaa... jossain vaiheessa.

Tänään käytiin kiertelemässä raksaliikkeissä ja katsomassa erilaisia vaihtoehtoja ja kyselemässä hintoja. Mukaan tarttui myös monenlaista esitettä, jotta saa perehtyä enempi erilaisiin vaihtoehtoihin ja löytää mahdollisesti se eniten "meidännäköinen" ratkaisu. Tietty tälläset hommat ei ole ihan ilmaisia, mutta tämän päivän perusteella sain tietooni että noin tonnilla sais jo kivan ja toimivan kokonaisuuden. Kattoa ei ole, kyllä kymppitonnillakin ihan varmasti kivan saisi, mutta kun ei ole sitä kymppitonnia niin pitää tyytyä edullisempaan. Itseasiassa en mä tota hintaa silleen mieti, kunhan on kukkarolle sopiva, mutta vielä enempi silmää miellyttävä ja käytännöllinen. Nyt kun lavuaari on toi tavis ja alla pieni kaappi, niin hukkatilaa jää reunoille ihan turhanpantiksi.

En mä vessaremppaa ihan vaan huvinvuoksi suunnittele. Vessassa ei nytkään ole mitään akuuttia vikaa ettei sillä, mutta toimivuutta kaipaisin enemmän. Lavuaari on nyt se tavis, mutta mä haluun sellasen, jossa on tasoa itse lavuaarin ympärillä. Allaskaappiin tarttee lisää tilaa ja kenties laatikoitakin... Ois se kiva että vessassa olevilla tavaroille olisi oma paikka ja ne ois vähän enempi poissa silmistä. Näyttäis siistimmältä ainakin ellei muuta. Sitäpaitsi omaa kotiin satsaaminen ei ole musta turhanpäiväisiin tuhlausta. Jos remppaa, niin arvohan siitä ei ainakaan laske.

Jos ois lukematon määrä massia, niin laittaisin keittiönkin enempi omanmaunmukaiseksi... Se vaan maksaa niin paljon että pitäis miettiä lainaa tms ja sitten vielä työn hinta. Keittiön uusiminen siis jääkin vaan haaveeksi, jota ei ihan heti aleta toteuttamaan. Tai no, jos sais vaihdettua edes uuden tiskipöydän pinnan... Vanha on kulunut ajan myötä ja kun sitä yrittää kiillottaa, niin eihäm se kiillä kun hetken ja taas on hetken päästä sennäköinen ettei mitään olisi edes tehty... Taitaa tulla pitemmänluokan projekti... ;o)