Käytiin sitten ostamassa se uus pyykinpesukone ja erillinen rumpukuivaaja. Mietin jo sellaistakin, jossa ne molemmat toiminnot on samassa koneessa, mutta mutta... Sikäli mikäli se houkuttelee kun kaksi toimintoa on liitetty yhteen koneeseen, niin haittapuoliakin siinä oli ainakin tuplasti verrattua kahteen eri koneeseen. Listaampa muutaman; pyykkikone pesee lähes tuplasti enemmän mitä saman koneen kuivaaja pystyy kerralla kuivaamaan. Tyhmää ensin tyhjentää koneesta puolet pois ja taas ekan puolen kuivuttua laittaa toinen satsi sinne kuivumaan... Jos pesu- tai kuivauspuoli menee rikki, täytyy vaihtaa koko kone kun puolikasta ei voi vaihtaa. Sähkönkulutusluokissa ei ollut saatavilla lainkaan Aata... siinä muutama miinus 2 in 1 koneelle joitain luetellakseni.

Ja kun kaupassa oli hyvä tarjous eli 200€ halvemmalla toi satsi vielä ja vain ainoastaan tän viikon, niin ostos oli selvä. Korotonta maksuaikaa neljä kuukautta eli voin maksaa veronpalautusrahoista ja kauppa säilyttää koneita siihen asti kun me muutetaan, tuo ne vasta sitten meille kotiin. Kaikin puolin hyvä kauppa tuli siis tehtyä.

Nyt pitäis alkaa laittaa kotia kuntoon huomista esittelyä varten, mä alan jo kyllästyä täkän jatkuvaan puunaamiseen... EVVK!