01.02.2010 Maanantai

Aamulla olimme kolmen jälkeen lentokentällä ja lentomme starttasi seitsemän aikaan kohti Miamia. Matkalla laskeuduimme Canadan Halifaxiin tunnin tankkausbreikille. Nukkumaan ei keretty lainkaan kotona ennen lähtöä.

        Auringonnousu lentokoneen ikkunasta, pilvien yläpuolelta

Hki-Halifax lento kesti 7½ tuntia ja siellä porukka ulos koneesta ja se olikin hyvä juttu sillä jaloittelu teki poikaa. Koneessa istuminen ja nukkuminen (???) oli saanut minunkin, suht pienen ihmisen paikat huutamaan armoa. En edes halua kuvitella miltä tuntui isompikokoisista ihmisistä... No, minä olin kuitenkin jollain konstilla onnistunut "nukkumaan" noin nelisen tuntia (väännellen ja käännellen tosin).

Halifaxin odotteluhalissa oli sellainen kiva herkkupöytä, josta kaikki saivat ottaa maksutta jotain, syötävää tai juotavaa. Me otimme chipsipussin ja appelsiinimehupullon. Rajoituksena oli että tuote per henkilö.

           Halifax, Canada ja odottelua

Nyt lennämme kohti Miamia, 4 tuntia vielä edessä...

    ********************************************************************************

Kello on nyt paikallista aikaa 12:05 päivällä. Suomesta kun lähtö oli seitsemän aikaan aamulla niin eihän tässä ole mukamas matkustettu kuin muutama tunti... ;D (aikaero on -7h) Itseasiassa alan olla jo aika kypsä tähän matkustamiseen, peppu ihan puuduksissa pitkästä istumisesta ja aika ei tunnu kuluvan millään, matelee pirulainen... Toivottavasti maahantulomuodollisuudet ei vie ikuisuutta...

  **************************************************************************** 

Tiina oli meitä vastassa Miamin lentokentällä ja tullissa ei mennyt aikaa sen kauemmin kuin vaikkapa Suomessakaan. Oltiin kyllä varauduttu pahempaan kun kaikki niin varoitteli USA;n tullimuodollisuuksista. Muutaman kysymyksen se heppu kysyi, otti sormenjäljet ja siinä kaikki. Reippaasti vajaassa tunnissa olimme jo ulkona.

Iltapäivällä saavuimme Miamin hotelliimme Embassy Suites. Hotekkihuoneemme on upea, varmaan isompi kuin kotikolmiomme. Tai ei se mikään huone ole, kahden huonees huonesito isolla kylppärillä ja parvekkeella josta näkee allasalueelle. Minulla meni hetki pelkkään ihmettelyyn kun menimme huoneeseen ;) Tosin pitihän sen iso ollakkin, meitähän oli viisi henkilöä asumessa siinä seuraavan yön.

       Vesiputous hotellimme katetulla ja suurella sisäpihalla. Palmujen katveessa oli ravintolatiloja.

          Ranji ja meidän makuuhuone, ei, ne ei ole parisänkyjä vaan yksi leveä sänky yhdelle ihmiselle ;)

        Makkarin vesipiste, oikealle avautuu huone josta tullaan huoneistoon sisään (kummassakin huoneessa oli telkkari)

          Yksi nurkkaus kylppäristämme

Huomenna sitten vähän kaupunkia katselemaan, nyt on niin poikki että käväsemme vaan hotellin happy hour-hetkessä ja sitten kaadutaan petiin. Täällä muuten happy hour tarkoittaa että kaikki juomat on ilmaisia, vaan tippi pitää antaa, nyt ois halpaa viinamäen miehille ;D

Täällä on muuten satanu kaatamalla vettä koko sen ajan kun ollaan Miamissa oltu, toivotaan huomiseksi kuivempaa...