No niin, tännä käytiin allekirjoittamassa lainapaperit pankissa ja perjantaina allekirjoitetaan kauppakirjat ja maksetaan 10% kokonaishinnasta. Kas vain, kun ei tunnu miltään ihmeemmältä tämä vaikka jos summat muuntaisi markkamääräisiksi, olisivat ne valtavia... Ennen eli markka-aikaan vaan asunnotkin oli ihan oikeesti paljon halvempia.

Saas nähä millasta kiristelyä tulee muutama kuukausi oleen kun maksetaan samanaikasesti sekä tämän vanhan, että uuden asunnon lainoja, voi help... joulut ja kaikki tulossa, mutta matalalla profiililla niistäkin selvitään. Sitäpaitsi aikuiset ei tarvii lahjoja (paitsi jotain pikkuriikkistä kivaa esim illallisen mukavassa ravintolassa tms... tai no, tingitään hieman; kahvittelu kivassa konditoriassakin kelpaa ;op )

Siivosin äsken Ranjin vaatekaapin, kun viikon kestäneestä mutkutuksesta huolimatta se ei ite saanut asiaa hoidettua... Toisaalta se auttoi mua eilen keittiön monisäläkaapin kanssa eli mä taisin sittenkin päästä helpommalla.

Tänään on taas muutamaan otteeseen pärrätty ylisosiaalista kissaa. Ei siinä mitään, ihanaa että on sosiaalinen, mutta rajansa silläkin joskus ois ihan paikallaan. Ei ole maailman mahtavin juttu istua itse vessanpytyllä tarpeillaan kun kissa hyppää syliin... tai kun siivoo, niin samainen kissa käy kanssa kaikki tavarat läpi ja vie osan vielä menessään jos niillä vaan voi leikkiä... Ymmärrän kyllä, että kissan tämmöinen luonne ei ole lainkaan paha asia, vaan laittaa se hermostuttamaan joskus kun kaikki roskatkin viedään käsistä ja niitä saa sitten etsiä vaikka mistä hetken kuluttua. Osallistuva otus siis tämä meidän Hipsis. Sitten se vonkaa syliin niinku pikkulapset joskus tekevät, seisoo lattialla jalkaa vasten ja etutassut ylhäälle kurottaen huutaa niin kauan että pääsee syliin. Toi on kyllä hauska tapa kissalla. On se ihana pikkuriiviö.

952793.jpg   Utelias nuori herra tutkimassa laatikon sisältöä...