Haa, ainakin vielä netti pelittää. Arvelin, että ois voinu olla toisinkin kun sanoin palveluntarjoajalle, että muuttopäivämme olisi 10.1.08. No, kai se sitten menee niin että vaikka linja uudessa paikassa on luvattu aukeavan maanantaina 14.1.08. niin sitten venyykin sieltä päästä pitemmälle... Mikä siinäkin on, että aina silloin kuvittelee tarvitsevan nettiä erikoisesti, kun se ei ole mahdollista!? Vaikka, jos yhteyden aukeaminen viivästyisi, niin saisihan ainakin purkaa laatikoita ilman netin "häiriötä.

Tänään siis saimme avaimet ja vietiin sinne jo hieman tavaroitakin. Uusi koti on aina ihana, jollain tavalla koukuttava paikka ja ei ois malttanu millään lähteä pois sieltä.

Vahattiin lattiat (suurkiitos äidilleni, joka homman hoisi) ja minä purkasin jo astioita kaappiin. Jotkut astiat on sellaisia, ettei niitä malta antaa muuttomiesten käsiin ettei vahingossa mene rikki. Ja jos menee rikki, niin saa syyttää vaan itseään kun itse ne sinne roudaa ;o) (Samaa ajattelutapaa olen soveltanut intialaisiin järjestettyihin avioliittoihin... Kaukaa haettu, mutta ajattelen, että jos on itse saanut valita puolisonsa ja liitto ei jostain syystä olekkaan maaillman ihan ja onnistunein, niin itseään saa syyttää omasta valinnastaan. Jos taas vanhemmat ois valinnu puolison, niin ketä kunnon lapsi sitten "syyttäisi" huonosta valinnasta? Eihän omia vanhempiaan ole kivaa syyttää... Jos sitten asiaa miettii intialaisella tavalla, niin ratkaisu on helppo; ei tartte syyttää ketään, kohtalo vaan laittoi asiat menemään niin...).

Mulla piti olla hammaslääkäri tänään. Lekuri itse soitti puoli yhden aikaa että eikös se aika ollu 12.15... Niin, ehkä oli, mutta mun korttiin oli kirjoitettu 16.00. Inhimillistä. Onneksi sai ajan tupattua sitten huomiseksi, että pysytään aikataulussa. Taas pitää varautua ettei sana kulje, kun on puudutusta tiedossa, huoh. Ja jos on puudutusta tiedossa, niin vääjäämättä se tarkoittaa, että jotain kipukynnystä ylittävää on myös luvassa, voi ei! Pitää psyykata itsensä valmiiksi, tosin on vielä sen verta pakattavaa ettei taida tänään olla aikaa miettiä koko asiaa.