09.02.2010  Tiistai

Tänään on satanut vettä, ei pahasti mutta tihuttanut kuitenkin

Kävin kauneushoitolassa pienen vietnamilaisen tytön käsittelyssä laittamassa kulmakarvani. Käytiin myös kissakaupassa, jossa ei myyty kissoja, mutta kaikenlaista kissa-aiheista tavaraa kylläkin kaikenlaiseen lähtöön, mielenkiintoinen kauppa. Siellä myös omistajan kissat liikkuivat vapaasti ja hyllyllä näkyvä kissapatsas saattoikin olla vaikka aito, oikea kissa ;)

         7Elevenissä oli vaikka minkälaisia konehia joista sai erilaisia juomia. Minä testasin ton vihreen kun se oli kaikkein inhoimman värinen ;) Hyvää se silti oli

Sitten ajettiin St Armands Circleen. Paikka oli nätti, mutta auringonpaisteessa olis varmasti ollut nätimpi, kaunis.

              St Armands Circle, paikka jossa oli kaikkialla erilaisia patsaita

       Tälläisiä lintuja siellä oli paljon

St Armands Circleltä palatessa poikettiin myös todella isossa luomukaupassa. Ihan kaikki muu kaupassa oli täysin luomua paitsi yksi hylly jossa oli maininta "emme ole luomua". Käteen tarttui tuolta mukaan keksejä, kuivattua omenaa, pikkusnacksejä ja ihorasvaa.

       Whole Foodsin (se luonukauppa) hedelmäosatolla oli hedelmät aseteltu kainiisiin riveihin

Illan jo pimettyä ostin eräästä kaupasta kissan kuivashampoota ja vitamiinipillereitä (joo joo, vähän muutakin...). Nämä tuotteet on Jenkeissä tosi paljon edullisempia kuin Suomessa, alle puolen hinnoista. Ostin kissoilleni myös tuliaisiksi lippiksen ja krakan... Voin vaikka vannoa että katit kotona ei ole mielissään, mutta ne oli niin hassuja että oli ihan pakko ostaa...;D

Ja vieläkään meillä ei ole mitään tietoa milla Miamiin viimeistään sunnuntaina... Ainoa mikä on varmaa on se, että koneemme nousee maanantaina kolman aikaan iltapäivällä kohti Halifaxia ja Helsinkiä.