22.6.2007

Viikon päästä kotiin, ensimmäinen kerta Intiassa kun tavallaan jo odotan kotiinlähtöä... Miksikö? Koska Suomessa on tällä hetkellä mukavampi keli ja jonkinlaista järjestelmällisyyttä asioiden hoidossa... ;o)

Oltiin Sudhan ja lasten kanssa shoppailemassa ja mä käväsin beautyparlourissa. Kulmien nypintä, hiustenleikkuu ja hiusklipsi maksoivat ruhtinaalliset 90Rs. Hiuksista tippui roheat 10 senttiä, mutta ei ne vieläkään ihan poikatukaksi muuttuneet. Yllätyin vaan lähtevästä hiusmäärästä kun mielestäni näytin sormillani lähinnä 2-3 senttiä... Mutta onneksi hiukset on uusiutuva luonnonvara eli mitään suurta vahinkoa ei pääsyt tapahtumaan.

Just alkoi taas sataan samaan tyyliin kuin ois suihkussa...

Kaikkialla puhutaan aina miten Intian reissuihin kuuluu aina se päivän tai parin ripuli... Mulla sitä ei ole tullut kertaakaan tähän astisilla 10 matkalla. Eikä tullut nytkään, päinvastoin. Vatsani ei suostu toimimaan lainkaan! Nyt neljä päivää ilman suurempaa vessahätää ja se ei ole normaalia... ostettiin siis tänään apteekista laksatiivejä. Otin äsken pillerin ja nyt vaan makoilen ja odotan. Ei uskalla ottaa riskiä ja lähteä kovin kauaksi toiletista, saati johonkin kaupungin keskustaan ;o)

Illalla;   Järjestimme Devikalle ja Aiswaryalle leikkimielisen fashionshown. Ja toisekseen meidän makkariin ja vessaan ei tule lainkaan valoja vaikka kaikkialla muualla asunnossa on valot, outoa. Mutta toisaalta kukas sitä nukkuessa valoja tarvii?

Indian kidmodels Aiswarya&Devika   

703758.jpg Aiswarya 703762.jpg

699653.jpg Devika 699654.jpg

699617.jpg  me with young stars -> 703779.jpg

Niinkuin kilpailuihin kuuluu, myös me haastattelimme tyttöjä näytöksen jälkeen. Aisu,6v vastasi hienosti kysymykseen mitkä ovat harrastuksesi. Vastaus; mallin hommat ja tv;n katselu. Hyvä oivallus. Devika, 10v vastasi kysymykseen mitä tuo mieleesi sana nainen. Vastaus; Hän on aktiivinen ihminen, joka tekee kaikki työt.    Niin olikos se muuten niin, että lasten suusta kuulee totuuden ;o)

ps. laksatiiveistä huolimatta vatsa ei toimi vieläkään.. Mikä ihmeen ripuli ihmisille voi iskeä Intiassa???