Bollywood, vuosi 1993, elokuvan nimi tarkoittaa pelkoa. Pääosissa Shah Rukh Khan, Juhi Chawla ja Sunny Deol.

Lopultakin oli hyvä päivä katsella dvd;tä kyun ulkona oli sadepäivä ja sinne ei haluttanut mennä vetelehtimään. Sadepäivät on tarkoitettu kai elokuville? Eilen siis tämän katsoin, mutten jaksanut sitten mitään kirjoittaa... (laiskuus on paha tauti...).

Elokuva oli nimensä mukaan pelottava ollakseen bollywood-elokuva, kauhuahan niistä ei varsinaisen kauhufilmienystävän kannata ehkä ihan heti lähteä etsimään. Mutta itsenilaisen vellihousun tarpeiksi tämän elokuvan jännitys täyttti kaikki tarpeet (yleensä en edes halua katsoa jenkkijännäreitä, not my cup of tea).

Shah Rukh ei sitten ollut tässä filkassa mikään maailman miellyttävin poika... sähläsi ja sääti kaikkea vähemmän hyväksyttävää tai suoraan sanottuna oli ihan hullu! Enpä uskalla kauheesti kertoilla, kun pajlastan sitten vahingossa juonen ja jos joku ei tätä ole nähnyt, niin ei kiva...

Elokuvan loppu oli kuitenkin onnellinen, siis minun mielestäni, vaikka en ollutkaan siihen 100% tyytyväinen... Vai oliko se sittenkään onnellinen, riippuu vähän miltä asetelmalta asiaa ajattelee... ja kenen kannalta. Katsokaa ihmeessä, voisi sen sadepäivän huonomminkin viettää.

Se tämänikäisissä elokuvissa on ehdottomasti plussaa, ettei filmin musiikki kuulosta lainkaan euro- tai jenkkidiscolta tai -popilta, se kuulostaa intialaiselta musiikilta ja se lienee tarkoituskin intialaisessa elokuvassa.

1640080.jpg    1640116.jpg