Olisiko sitten ollut liiankin toimeton päivä, kun isot kissat keksivät tekemistä mulle oikein olan takaa!? Ranji lähti töihin yhdeksi ja samaan aikaan kuului kyökkäys keittiön pöydän alta, Tiiti oksensi, enimmäkseen karvapalloja. Tarttee varmaan taas laittaa ruohoa kasvamaan noille kun hairball kuivaruoka ei näköjään riitä.

Ei siinä mitään lattialta on helppo siivota, mutta muutaman tunnin päästä kuului samanlaista kyökkimistä makkarista. Nyt Laati antoi tulla, suoraan päiväpeiton päälle... Hmm, eipä auttanut muu kuin laittaa peitto pesukoneeseen. Ei onneksi ole yrpätty enää näiden kahden kerran jälkeen.

Mikä siinä on kun 99prosenttisesti kissa antaa ylen aina johonkin muualle kuin paljaalle lattialle... Paljaalle lattialle tehty tuotos on kuin lottovoitto!sign0191.gif  (Onneksi niitäkin tulee aina joskus...)

817276.jpg  Laati tänään, nyt ilmeisesti jo hyvä olla..

817279.jpg   Tiitu. No eipä tämäkään enään pahoinvoivalta näytä.

817274.jpg  Sillävälin kun muut saivat minuun liikettä, Hipsis nukkui. Pakko sanoa ettei nuo ainakaan näytä kaikista mukavimmilta asennoilta, mutta kai ne sitten olivat... Pertsa the persialainen myös aikanaan nukkui mitä ihmeellisimmillä kierteillä, jotain yhteistä siis näillä minun naamiokissoillani ;o)

817277.jpg  Rivistö ihania naskalihampaita, jotka varmaan pikkuhiljaa alkavat väistyä kunnon "kollin hampaiden" tieltä.