Kissanpentua ON todella hankalaa yrittää kuvata niin ettei joku ole pitämässä siitä kiinni... Laitan tähän alle muutaman sellaisen kuvan, jossa olisi voinut tulla ihan ok kuvia ellei... digikamera olisi niin hidas ja kuin siinä ei olisi tarpeeksi ->Hipsis niin nopea. No eipä kuvaajassakaan kyllä kehumista ole (tosin en ole ihan samaa tasoa kuin äitini, joka onnistuu jopa paikaltaan olevilta ihmisiltä hukkaamaan useimmiten koko pään tai ainakin osan siitä)... Tämän jälkeen poistan moiset tarkoituksettomat räpsäisyt kuvakansioista eli jäävät vain tänne.

Kissa on hemmetin kuvauksellinen otus, mutta aina kun olis sellanen kiva ilme ja pään asento, niin arvatkaas vaan kuinka monta (sadasosa)sekunttia se pysyy sellasena... Menee ikä ja terveys kun yrittää ottaa hyvää kuvaa, mutta joskus sellaisenkin voi vahingossa saada ;op

Toiset kissat taas on tylsiä poseeraajia, meidän Laati esimerkiksi on sellanen yhden ilmeen kissa... Mutta tässä siis Hipsistä.

840877.jpg     Pesutouhuissa

842353.jpg      Kyllä se katseli kameraan vielä hetki sitten...

842359.jpg       Ai siniset säihkysilmät vai?

842372.jpg    Tässäkin OLTIIN niin nätillä sykkyrällä silmän puoliummessa... keksi sitten jotain mielenkiintoisempaa hän.

842379.jpg         No ei ollut ton näkönen kun aloin kuvaa ottamaan, uskokaa pois ;o)